ALI48808 6.900.000 € Vinyes en venda

Vinyes en excel·lents condicions en venda a Alicante ciudad, Alicante

 • Plànol 3.694m²
 • Dimensions del terreny 235ha

Tresor Vinícola en Venda: Celler Vivanza - Història Centenària, Alta Tecnologia i Exportació Global

Característiques principals del vinyes

 • Vistes a les muntanyes
 • Plànol 3.694m²
 • Superfície construïda 3.694m²

El que heu de saber d'aquest vinyes

¡Inverteix en una joia del patrimoni vinícola espanyol! Presentem en venda el prestigiós Celler Vivanza, una oportunitat única per endinsar-te al món de la viticultura d'alta gamma. Amb una història que es remunta al segle XIX, aquest celler ha estat testimoni de la passió i de l'esforç de generacions dedicades a l'excel·lència enològica.

Situat estratègicament al sud-est d'Espanya, entre les cobejades denominacions d'origen Jumilla i Alacant, el Celler Vivanza ha estat part integral de la història vinícola de la regió. Als vessants de l'imponent mont Carche, on Dña. Josefa Verdú, una apassionada de la viticultura, va obtenir excel·lents collites i vins de gran qualitat, la tradició i la innovació es fusionen per crear vins que expliquen històries de generacions.

La finca L'Alberquilla, amb aproximadament 235 hectàrees d'extensió, és el testimoni viu d'aquest llegat històric. Aquí, entre vinyes, ametllers, oliverars i muntanyes, el clima i el sòl específic garanteixen l'excel·lència de les varietats cultivades, com ho van fer fa més d'un segle.

Les instal·lacions del celler, amb una superfície total de 3.694 m2, són el cor d'aquesta història enològica. Equipades amb la tecnologia més alta per a la vinificació i l'emmagatzematge, aquestes instal·lacions han estat testimonis de la cura i l'atenció dedicats a cada ampolla que porta el nom de Vivança.

Capacitat de producció: 1,5 milions d'ampolles/any
Capacitat de les bótes: 36,000 litres
Capacitat del celler: 1,5 milions de litres

Amb un enfocament en l'exportació, els vins de Celler Vivanza han conquerit paladars a diversos mercats, des de Rússia fins als Estats Units. A més del celler principal, la propietat inclou una tafona antiga amb bótes, una encantadora casa del segle XIX, una pintoresca ermita, maquinària per a la finca i un taller, afegint un valor únic a aquesta oferta immobiliària.

No perdis l'oportunitat d'adquirir aquest celler icònic, on cada ampolla explica una història i cada glop és una experiència inoblidable. Contacta'ns avui per a més detalls i per programar una visita a aquesta propietat única a la seva classe!

Vinyes en venda

Distribució del vinyes

 • Celler modern i completament equipat.
 • Finca "L'Alberquilla" amb aproximadament 235 hectàrees d'extensió.
 • Vinyes, ametllers, oliverars i muntanyes a la finca.
 • Casa antiga del segle XIX.
 • Almàssera antiga amb bótes.
 • Pintoresca ermita.
 • Maquinària per a la finca.
 • Taller.

Alicante ciudad, Alicante: Ubicació y localitzaciò de este vinyes en Alicante ciudad, Alicante

Ubicada al pintoresc sud-est d'Espanya, entre les prestigioses denominacions d'origen Jumilla i Alacant, la zona que envolta Bodega Vivanza és un paradís vinícola que ofereix un escenari únic per als amants del vi i la natura. Amb el seu clima assolellat i els seus sòls diversos, aquesta regió ha estat històricament reconeguda per produir alguns dels millors raïms de la península ibèrica. A més a més de la seva rica tradició vinícola, la zona ofereix una qualitat de vida incomparable, amb paisatges impressionants, una rica cultura gastronòmica i una càlida hospitalitat local. Des de les seves vinyes fins als seus encantadors pobles, la zona que envolta Bodega Vivanza és una veritable joia del patrimoni espanyol, que espera ser descoberta i apreciada per aquells que busquen una experiència única enològica i un estil de vida relaxat.

ALI48808 6.900.000 € Vinyes en venda

Immobles similars Alicante ciudad

No és exactament el que busca?

Vegeu propietats similars