Propietat en exclusiva
VAL41893 1.100.000 € Casa / Vil·la en venda

Casa / vil·la d'obra nova de 7 dormitoris en venda a Godella / Rocafort, València

 • Dormitoris 7
 • Cambres de bany 4
 • Plànol 640m²
 • Dimensions del terreny 1.100m²

Una promoció d'obra nova de Cases / Vil·les en venda a Godella / Rocafort, València

Característiques principals de la casa / vil·la

 • Plànol 640m²
 • Superfície construïda 640m²

El que heu de saber d'aquesta casa / vil·la

Històrica propietat del 1.930 en venda en una ubicació privilegiada de Rocafort. Es tracta d'una de les "Torretas", famosos 3 xalets rematats amb una torre, amb molt d'encant arquitectònic i situats a l'avinguda Blasco Ibañez.

Ens trobem a la partida de La Colònia a Rocafort, un entorn únic, en aquest barri on s'ubiquen els habitatges més exclusius de Rocafort, un conjunt de viles de notori valor patrimonial històric promogudes per la burgesia valenciana com a residències d'estiueig a la primera meitat del segle XX.

Està ubicada a un minut a peu de la plaça d'Espanya ia cinc minuts de l'estació de metro. Així, s'aprofiten l'avantatge i la tranquil·litat de viure a tocar d'un poble, sense renunciar a disposar de tots els serveis a mà en un entorn consolidat i prestigiós.

La casa ubicada en un lloc estratègic se situa a la part alta i central de la colònia, gaudint d´unes vistes impressionants i orientació sud-est immillorable. Es veuen els dies clars al fons l'horitzó marí i la ciutat de València.

La casa es troba d'origen i per tant per rehabilitar i transformar-la mitjançant un projecte en una de les millors mansions de Rocafort, atesa l'envergadura i la ubicació del projecte.

Té accés principal per l'avinguda Blasco Ibañez amb possibilitat d'aparcar dins la parcel·la o bé accés del darrere amb pàrquing cobert per Pintor Benlliure a una cota inferior.

La casa es desenvolupa a nivell de carrer des de Blasco Ibañez amb un vestíbul d'entrada i accés a un saló d'hivern molt lluminós amb una terrassa preciosa i certes dependències jalonades amb diversos dormitoris entre ells el dormitori principal amb accés a la mateixa terrassa. Una escala imperial ens dóna accés a la part inferior, mentre que amb una altra accedim a la famosa torreta on a dos nivells tenim una zona de despatx o lleure amb les vistes més espectaculars de Rocafort.

A la part inferior amb accés a la parcel·la on se situa la cuina amb un gran saló estar d'estiu, dependències diverses i sortida a una gran parcel·la independent amb instal·lacions de paeller i cambres adjacents.

Un total de 4 banys i diversos dormitoris segons el projecte a desenvolupar.

Hi ha l'opció de visualitzar el resultat d'una possible reforma amb un resultat arquitectònicament immillorable estudiada per un dels millors despatxos de la ciutat de València, on es poden materialitzar més de 750 m2. Possibilitat d´inici immediat d´obres.

Captació exclusiva

Propietat només disponible a Lucas Fox

Casa / Vil·la en venda

Distribució de la casa / vil·la

Planta principal

 • Rebedor
 • Saló d'estiu
 • Bany
 • Dormitori
 • Dormitori
 • Dormitori principal amb bany privat i vestidor
 • Escala de baixada al nivell inferior
 • Escala de pujada a la torreta
 • terrassa exterior

Planta inferior

 • Sala d'hivern
 • cuina àmplia
 • Dormitoris i estades diverses
 • Sortida a la terrassa on hi ha pàrquing cobert i paeller ampli

Godella / Rocafort, València: Ubicació y localitzaciò de esta casa / vil·la en Godella / Rocafort, València

Rocafort és un encantador municipi situat a 7 minuts de la ciutat de València, ofereix nombrosos avantatges per a aquells que busquen un lloc bell, tranquil i segur, un lloc ideal per viure.
Amb una història real que es remunta a temps regis, Rocafort va ser el lloc escollit per la burgesia valenciana de principis del segle XX per instal·lar-hi les residències d'estiueig, un conjunt de viles de notori valor històric patrimonial ubicades a l'entorn de l'avinguda Blasco Ibañez i el carrer Pintor Benlliure, conegut com a barri de La Colònia.
Els seus impulsors, principalment empresaris, metges, farmacèutics i industrials van contractar arquitectes famosos de l'època com Goerlich, Cortina, Gomez-Davó i Peset Aleixandre per deixar el seu segell i empremta pròpia en unes meravelloses i belles mansions, una arquitectura d'època, que avui dia es mantenen al costat d'una vegetació consolidada.
La ubicació estratègica de l'Avinguda Blasco Ibañez va ser l'enclavament escollit, no és casualitat, els 42 metres d'altura sobre el nivell del mar, li permet aprofitar les brises de l'est i afavoreix les vistes a un entorn rural d'hortes i alqueries.
L'estil de vida de Rocafort és un estil de vida saludable i natural, les avingudes arbrades, les edificacions de baixa altura, els parcs com el de la Plaça d'Espanya i els comerços de proximitat ofereixen l'escenari perfecte per viure en plenitud en família, on es combina la tranquil·litat del seu entorn rural amb la comoditat de comptar amb tots els serveis i comoditats urbanes, incloent estació de metro.
A més, Rocafort destaca per la seva excel·lent oferta educativa amb prestigiosos col·legis internacionals en la seva proximitat i es distingeix per la seva variada oferta cultural i esportiva, que convida els seus residents a una infinitat d'activitats i esdeveniments per a tots els gustos i edats. Gaudeix d'un equilibri perfecte entre qualitat de vida, confort, arquitectura, història i natura a Rocafort.

VAL41893 1.100.000 € Casa / Vil·la en venda

Immobles similars Godella / Rocafort

No és exactament el que busca?

Vegeu propietats similars