RZS46842
1.500.000 €
Parcel·la en venda
RZS46842
1.500.000 €
Parcel·la en venda

Parcel·la en excel·lents condicions en venda a Majadahonda, Madrid

 • Dimensions del terreny 4.080m²

Parcel·la ideal per a inversors per a la construcció d'habitatges plurifamiliars en venda a la Pineda del Plantío, Majadahonda.

Característiques principals de la parcel·la

 • Jardí
 • Exterior

  El que heu de saber d'aquesta parcel·la

  Lucas Fox Las Rozas presenta aquesta exclusiva parcel·la en venda a Majadahonda. Es tracta de l'únic planejament de desenvolupament a l'àrea remesa Pinar del Plantío PERI-3 que està formada per propietaris independents.

  Aquesta parcel·la de 4080 m², la superfície de la qual ja està cedida per llei, es presenta en dret de propietat i dacord a la junta de compensació, es considerada per a zona verda i camí de vianants. Un 10% de la parcel·la està cedida, per la qual cosa quedaria una superfície neta aproximada de 3400 m² i una superfície per utilitzar de poc més de 3000 o 3030 m² que correspon amb una parcel·la i mitjana de 2000 i 1000 m² respectivament. Es permet la construcció de 637,5 m² sobre rasant i 300 m² sota rasant. Un cop s'iniciï la construcció del projecte, estimat en uns 18 mesos, el nou propietari podrà vendre la segona parcel·la de 1000 m2 i/o adquirir 1000 m2 més per sumar les dues parcel·les completes i poder construir dos habitatges. L´ús dels terrenys és únic i exclusiu per construir un habitatge unifamiliar.

  És un terreny encara no consolidats que determinarà parcel·la pròpiament quan s'hagi consolidat. És important ressaltar que els terrenys del propietari van ser valorats per la taxadora Krata, una empresa homologada per plaça Espanya.

  Comptem amb tota la informació necessària documentada per a aquells inversors amb un interès latent per aquest interessant projecte, ubicat en una de les millors zones de Majadahonda, que disposa de tots els serveis, de lleure, col·legis bilingües i internacionals, hospitals, club de golf i transport urbà.

  Serà una urbanització residencial d'alt standing, situada a Majadahonda, concretament al costat de la Muntanya del Pilar, que separa els municipis de Pozuelo de Alarcón i Majadahonda. És a una banda de l'estació de RENFE de Majadahonda. Sens dubte, un lloc ple d'exclusivitat i confort.

  Poseu-vos en contacte amb nosaltres per concertar una visita. També pot visitar-nos al centre de Lucas Fox al carrer Camilo José Cela 8, Las Rozas o contactar-nos per Instagram @lucasfox.lasrozas.

  Parcel·la en venda
  RZS46842 Parcel·la en venda

  Majadahonda, Madrid: Ubicació y localitzaciò de esta parcel·la en Majadahonda, Madrid

  La Muntanya del Pilar és una massa forestal pertanyent als municipis de Pozuelo de Alarcón, Majadahonda i Madrid. Es tracta de la continuació del parc regional de la Conca Alta del Manzanares, de la qual queda separada per la carretera A-6.

  Compte amb accés des de Madrid per la A-6 (sortida 13 direcció Villalba i sortida 15 direcció Madrid). També es pot arribar amb transport públic: amb autobús des de l'Intercanviador de Moncloa i amb tren a les línies de rodalies C7 i C10. El parc té un horari de 7 a 22 hores durant tot l'any. Tots els serveis d'hospitals tant públics com privats, així com de lleure és a poca distància.

  RZS46842
  1.500.000 €
  Parcel·la en venda

  Immobles similars Majadahonda

  No és exactament el que busca?

  Vegeu propietats similars

  Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

  Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu