IBZ43475 3.400.000 € Parcel·la en venda

Parcel·la en venda a Santa Eulalia, Eivissa

  • Plànol 640m²
  • Dimensions del terreny 36.221m²

Excel·lent solar amb projecte en venda entre Sant Carles i Santa Eulàlia, Eivissa.

Característiques principals de la parcel·la

  • Plànol 640m²

El que heu de saber d'aquesta parcel·la

Benvingut a una oportunitat immobiliària excepcional a la captivadora illa d'Eivissa. Amb un preu de 3,4M€, aquesta oferta exclusiva inclou dues propietats diferenciades, la propietat A i la propietat B, juntament amb una generosa parcel·la de 36.221 m². Tingueu en compte que els costos de reforma i ampliació són separats i s'estimen en uns 2,8 milions d'euros per a ambdues propietats.

Situat en un terreny pintoresc i pla, enclavat entre els encantadors pobles de Santa Eulàlia i San Carlos, aquest terreny rústic ofereix un entorn tranquil i idíl·lic. La bellesa natural d'Eivissa t'envolta, proporcionant el teló de fons perfecte per a la teva propietat de somni.

La propietat A, amb 68 m² d'espai habitable juntament amb 35 m² addicionals d'estables, ofereix una experiència acollidora i autèntica. Amb el potencial d'ampliació de fins a 320 m² i la incorporació d'una piscina refrescant, teniu l'oportunitat de transformar aquesta propietat en un refugi espaiós i luxós.

Igualment captivadora, la propietat B ofereix 58 m² de superfície habitable juntament amb estables. Semblant a la propietat A, hi ha potencial per a una ampliació de fins a 320 m² i la inclusió d'una esplèndida piscina. Submergeix-te en l'ambient de la vida tradicional d'Eivissa mentre gaudeixes de les comoditats i comoditats modernes.

Amb el potencial combinat d'ambdues propietats, teniu la llibertat de crear una residència realment extraordinària. Deixa volar la teva imaginació mentre imagines les possibilitats d'aquesta excepcional oportunitat immobiliària. Tant si voleu dissenyar una vil·la luxosa, un refugi serè o una combinació d'ambdós, el llenç és el vostre per pintar.

Aquesta oferta excepcional us permet ser propietari d'un tros del paisatge encantador d'Eivissa mentre feu la casa dels vostres somnis. Una oportunitat extraordinària de deixar empremta en una de les destinacions més cobejades del món.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per obtenir més informació.

Parcel·la en venda

Santa Eulalia, Eivissa: Ubicació y localitzaciò de esta parcel·la en Santa Eulalia, Eivissa

Entre Santa Eulàlia i San Carlos, a 30 minuts de l'aeroport i amb fàcil accés a les boniques platges del nord i l'est de l'illa.

IBZ43475 3.400.000 € Parcel·la en venda

Immobles similars Santa Eulalia

No és exactament el que busca?

Vegeu propietats similars