L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Santa Eulalia

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Cases en venda i de lloguer a Santa Eulàlia, Eivissa

Eivissa és una de les destinacions preferides a Europa per a les vacances i les segones residències gràcies a les seves platges fantàstiques, les seves postes de sol espectaculars i el seu estil de vida mediterrani exclusiu.

Lucas Fox ofereix una àmplia selecció d'immobles en venda i de lloguer a Sant Antoni. També som especialistes a l'hora de vendre immobles de Sant Antoni a clients locals o internacionals.

Des de la nostra oficina d’Eivissa també us oferim apartaments, torres, cases, cases rurals, solars i immobles golf en venda a les zones d’Eivissa ciutat, Sant Antoni, Sant Josep, Sant Joan, Santa Eulàlia i Santa Gertrudis.

Santa Eulàlia gaudeix d’unes platges sorrenques immaculades, de botigues exclusives, de galeries d’art i de delícies gastronòmiques que atrauen una comunitat internacional amb residència permanent. L’estil de vida relaxat que s’hi pot dur converteixen Santa Eulàlia en un indret ideal per a una segona residència, una inversió de lloguer o una residència habitual.

Podeu contactar amb nosaltres si desitgeu informació addicional sobre la compra, venda i lloguer d’immobles a Eivissa.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile