Santa Eulalia

Immobles destacats Santa Eulalia

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Santa Eulalia

Cases en venda i de lloguer a Santa Eulàlia, Eivissa

Eivissa és una de les destinacions preferides a Europa per a les vacances i les segones residències gràcies a les seves platges fantàstiques, les seves postes de sol espectaculars i el seu estil de vida mediterrani exclusiu.

Lucas Fox ofereix una àmplia selecció d'immobles en venda i de lloguer a Sant Antoni. També som especialistes a l'hora de vendre immobles de Sant Antoni a clients locals o internacionals.

Des de la nostra oficina d’Eivissa també us oferim apartaments, torres, cases, cases rurals, solars i immobles golf en venda a les zones d’Eivissa ciutat, Sant Antoni, Sant Josep, Sant Joan, Santa Eulàlia i Santa Gertrudis.

Santa Eulàlia gaudeix d’unes platges sorrenques immaculades, de botigues exclusives, de galeries d’art i de delícies gastronòmiques que atrauen una comunitat internacional amb residència permanent. L’estil de vida relaxat que s’hi pot dur converteixen Santa Eulàlia en un indret ideal per a una segona residència, una inversió de lloguer o una residència habitual.

Podeu contactar amb nosaltres si desitgeu informació addicional sobre la compra, venda i lloguer d’immobles a Eivissa.

Google map

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu