Imatge de la propietat
BCN22435
1.600.000 €
Edifici En venda
75 imatges disponibles
BCN22435
1.600.000 €
Edifici En venda

Edifici en venda a Gótico, Barcelona

  • Dimensions 646m²

Edifici format per planta baixa més dues plantes pis, situat al carrer Nou de Sant Francesc núm. 4.

Edifici històric de 1764 distribuït en planta baixa i dues plantes pis, situat al carrer Nou de Sant Francesc núm. 4. Actualment, està registrat com a oficines, però es lliura amb sol·licitud de canvi d'ús, projecte d'obres aprovat i permís d'obres.

Segons entrem, accedim a un local d'222,63 m² a nivell de carrer. En aquesta planta hi ha una cuina i un bany complet. Es tracta d'un espai totalment diàfan que preserva els sostres originals. En el projecte d'obra, la planta baixa es configura com un espai comunitari per als veïns amb zona de gimnàs, aparcament per a tres cotxes elèctrics i zona d'entreteniment amb sala de cinema i billar. La cuina es manté per realitzar reunions amb amics i família al menjador comunitari.

Accedim a la primera planta mitjançant una escala metàl·lica. La primera planta de 164 m² disposa de dos patis exteriors de 12 m² i disposa d'instal·lacions per ubicar una cuina i un bany. Aquesta seria la planta des de la qual s'accediria a les tres habitatges dúplex de 120 m². En aquesta planta hauria la zona de dia, composta per un saló-menjador i una cuina de concepte obert.

A la segona planta de 131 m² s'ampliaria una mica la superfície actual. Aquí es situaria una master suite amb bany complet i vistes a la zona de dia mitjançant una barana de vidre.

Característiques

  • Sostres alts
  • Aire condicionat
  • Cuina equipada
  • Exterior
  • Llar de foc

Distribució

Planta baixa: 222,63 m²

Primera planta: 164 m² + 2 patis de 12 m²

Segona planta: 131 m²

SUPERFÍCIE ÚTIL TOTAL: 517,63 m² + 2 patis de 12 m²

Ubicació

A tan sols uns minuts a peu del port de Barcelona i llocs tan emblemàtics com la plaça Catalunya, la Rambla i la plaça Colón. Ofereix molt bona connexió amb el transport públic, tant amb metro (L3 Drassanes) com en autobús.

Proper a l'Escola Oficial d'Idiomes de Barcelona, a el Museu de Cera i a l'Maremàgnum.

Es tracta d'una ubicació cèntrica i alhora tranquil·la, ja que s'assenta en un carrer de vianants sense gens de soroll.

BCN22435
1.600.000 €
Edifici En venda

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu