Tarragona Inland

Immobles destacats Tarragona Inland

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Tarragona Inland

Per què comprar una casa de camp a Tarragona?

Tarragona és la segona ciutat més important de Catalunya, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l'any 2000. Situada enfront de la mar Mediterrània, des de l'època dels romans se l'anomena "Terra de l'eterna primavera". L'antiga Tàrraco va ser una de les principals ciutats de l'Imperi Romà. Està situada a 90 km a sud de Barcelona, ​​amb diversos paisatges naturals, així com un patrimoni arquitectònic i artístic de gran valor històric.

Tarragona gaudeix d'un clima excepcional i és un lloc de gran bellesa natural. La zona està impregnada d'història i cultura i ofereix abundants oportunitats per practicar el golf, l'escalada, el rem, la pesca, la caça, l'equitació i el parapent, per no parlar de totes les activitats costaneres que estan a un tir de pedra .

La zona està ben situada per viatjar des de i cap a Barcelona, ​​(a només una hora de distància) i altres llocs importants d'Espanya i la resta d'Europa. Hi ha dos aeroports a menys d'una hora, el tren AVE, fàcil accés a autopistes, ports esportius i la xarxa nacional de carreteres.

Les millors zones per comprar una masía a Tarragona

L'interior de Tarragona inclou la Conca de Barberà, a prop dels monestirs de Poblet, Vallbona i Santes Creus i les muntanyes de Prades, així com el Baix Camp, Reus, una de les ciutats més dinàmiques de Catalunya, l'Alt Camp i la seva capital Valls i el Priorat, mundialment conegut per la seva producció de vi i una àmplia oferta de vinyes en venda.

Els preus immobiliaris es mantenen moderats a Tarragona en comparació amb altres localitats. Els xalets, cases i apartaments que ofereix Lucas Fox es troben en els paisatges més increïbles i contrastats, incloent els tres Parcs Naturals, els pobles medievals més bonics i en les zones de cultiu de vinyes repartides per tota la regió. Catalunya compta amb onze denominacions d'origen per al vi i Tarragona acull sis d'elles.

Les nostres propietats a Tarragona inclouen finques tradicionals, palaus històrics, viles renovades i propietats eqüestres. Els clients internacionals van a aquesta zona d'Espanya a la recerca d'una propietat a preu competitiu com a lloc de residència tranquil amb espai suficient per a entretenir-se i gaudir de la privacitat. Els inversors que busquen establir un negoci relacionat amb el vi, la restauració o l'hostaleria també veuen el valor dels immobles de Tarragona i l'enorme potencial de guanys de capital.

Si voleu descobrir el mercat immobiliari de l'interior de Tarragona, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres avui mateix i li oferirem la nostra experiència i coneixement de l'mercat immobiliari local per assegurar-nos que troba la propietat ideal per als seus requisits i gustos personals.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho