L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Levantina / Montgavina / Quint Mar

Busqui la seva propietat ara

Levantina / Montgavina / Quint Mar

Lucas Fox ofereix un gran nombre d'immobles de Sitges en venda a les zones de Levantina, Montgavina i Quint Mar, amb impressionants viles contemporànies amb amplis jardins, piscines i precioses vistes al mar.

Cases i pisos en venda i de lloguer a Levantina – Lucas Fox

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Cases i pisos en venda a Levantina / Montgavina / Quint Mar

Lucas Fox ofereix un gran nombre d'immobles de Sitges en venda a les zones de Levantina, Montgavina i Quint Mar, amb impressionants habitatges i vil·les amb jardins privats, piscines i precioses vistes al mar.

Llevantina és una urbanització de luxe situada a Sitges, a molt poca distància a peu de la platja i del port esportiu d'Aiguadolç. Està a només 10 minuts del centre de Sitges, amb les seves botigues, restaurants i opcions d'oci. Els residents de la zona gaudeixen de seguretat les 24 hores i de proximitat a escoles bressol, escoles, hotels exclusius, bars i restaurants, i molt bona comunicació mitjançant transport públic. La Llevantina està ben comunicada amb Barcelona i amb l'aeroport mitjançant tren i carretera.

Montgavina és una de les zones residencials de Sitges més desitjades, amb vistes al mar i al port esportiu d'Aiguadolç, a molt pocs minuts del centre. Les propietats en venda a Montgavina ofereixen un estil de vida únic en una tranquil·la i elevada zona amb fantàstiques vistes, molt ben comunicada amb transport públic i amb fàcil accés a Barcelona i l'aeroport. La zona disposa de molts col·legis internacionals, d'amarratges i de camps de golf.

Quint Mar és una prestigiosa urbanització situada a només 5 minuts del centre de Sitges. Aquesta atractiva zona és una opció popular entre la comunitat internacional per a la compra d'una segona residència gràcies a la tranquil·litat i la seguretat que ofereix, mentre que alhora és a prop de tots els serveis de Sitges.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile