Menorca

Immobles destacats Menorca

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Menorca

Venda de pisos, cases i vil·les en Menorca, Balears

Lucas Fox s'especialitza en la venda i lloguer d'apartaments i cases a Menorca. També oferim propietats en venda a Eivissa, una altra de les illes que formen l'arxipèlag de les Balears.

A Lucas Fox tractem de treure el màxim profit a les propietats, per això oferim immobles allunyats dels punts més turístics d'aquesta illa molt popular. Els immobles que oferim són cases rurals reformades, viles en primera línia de mar, cases i apartaments tant a zones de la costa com a zones rurals.

Els preus de les propietats a Menorca no han deixat de créixer, al igual que la seva popularitat, ja que representa un lloc perfecte per tenir una segona residència a més de tenir un excel·lent potencial de lloguer durant l'estiu.


Menorca és una illa ideal per passar les seves vacances nadant en mig de les aigües turqueses de les meravelloses platges mediterrànies de la illa. Si desitja saber més sobre Menorca, no dubti en visitar la nostra guia de les illes de Mallorca i Menorca.

Si desitja comprar, vendre o llogar una propietat a Menorca, si us plau, contacti amb els nostres agents immobiliaris. Estarem encantats de poder assessorar-li en el procés de venda d'una propietat a Menorca.

Google map

Vegeu més zones destacades en Menorca.

Lucas Fox ofereix una extensa cartera de propietats a les zones clau de Menorca.

Per a més informació sobre les nostres zones o propietats, poseu-vos en contacte amb la nostra seu central.

Lucas Fox Menorca

C. Roser, No. 13, Bajos
07760 Ciutadella de Menorca
Espanya

tel +34 971 484 121
[email protected]

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho