International
Associate

L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Sud de Mallorca

Busqui la seva propietat ara

Sud de Mallorca

Sud de Mallorca

Lucas Fox Mallorca

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Espanya

Vols vendre o llogar el teu habitatge?

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Cases i pisos en venda en Mallorca Sud

Lucas Fox s’especialitza en la venda i el lloguer d’immobles al sud de l’illa de Mallorca. També ens especialitzem en l’assessorament dels propietaris que vulguin vendre els seus immobles del sud de Mallorca a clients locals i internacionals.

La part sud de Mallorca alberga cinc municipis: Llucmajor, Algaida, Randa, Campos i Santany. Aquestes localitats costaneres i d’interior del sud de Mallorca estan molt ben valorades. Els immobles propers a camps de golf i les torres de Llucmajor són d’un valor especialment estable malgrat les fluctuacions recents del mercat immobiliari.

Tot i que hi ha diverses destinacions turístiques molt a prop, cosa que incrementa el valor dels immobles del sud de Mallorca, tindreu la possibilitat de gaudir de les llargues platges de sorra i dels pantans exuberants de la zona amb molta privacitat. La causa d’això és que moltes de les zones del sud queden allunyades de les rutes turístiques principals i constitueixen una oportunitat única de copsar la bellesa natural de la regió.

Lucas Fox ofereix una àmplia selecció d’immobles en venda al sud de Mallorca. Entre d’altres, disposem de torres a Llucmajor, de masies a Campos i de cases rurals a Algaida.

Podeu contactar amb els nostres agents immobiliaris si desitgeu informació addicional sobre la compra, venda i lloguer d’immobles al sud de l’illa de Mallorca.

També ens complau poder oferir-vos consell general pel que fa a l’adquisició de propietats al sud de Mallorca. Si ho desitgeu, podeu consultar la nostra Guia de Mallorca i Menorca.

A més, oferim tota una selecció de serveis de gestió de propietats que s’adapten a tot comprador d’immobles que vulgui adquirir-ne al sud de Mallorca.

Google map

Últimes novetats i anàlisis

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu