Cases i pisos en venda en Mallorca Sud

Lucas Fox s’especialitza en la venda i el lloguer d’immobles al sud de l’illa de Mallorca. També ens especialitzem en l’assessorament dels propietaris que vulguin vendre els seus immobles del sud de Mallorca a clients locals i internacionals.

La part sud de Mallorca alberga cinc municipis: Llucmajor, Algaida, Randa, Campos i Santany. Aquestes localitats costaneres i d’interior del sud de Mallorca estan molt ben valorades. Els immobles propers a camps de golf i les torres de Llucmajor són d’un valor especialment estable malgrat les fluctuacions recents del mercat immobiliari.

Tot i que hi ha diverses destinacions turístiques molt a prop, cosa que incrementa el valor dels immobles del sud de Mallorca, tindreu la possibilitat de gaudir de les llargues platges de sorra i dels pantans exuberants de la zona amb molta privacitat. La causa d’això és que moltes de les zones del sud queden allunyades de les rutes turístiques principals i constitueixen una oportunitat única de copsar la bellesa natural de la regió.

Lucas Fox ofereix una àmplia selecció d’immobles en venda al sud de Mallorca. Entre d’altres, disposem de torres a Llucmajor, de masies a Campos i de cases rurals a Algaida.

Podeu contactar amb els nostres agents immobiliaris si desitgeu informació addicional sobre la compra, venda i lloguer d’immobles al sud de l’illa de Mallorca.

També ens complau poder oferir-vos consell general pel que fa a l’adquisició de propietats al sud de Mallorca. Si ho desitgeu, podeu consultar la nostra Guia de Mallorca i Menorca.

A més, oferim tota una selecció de serveis de gestió de propietats que s’adapten a tot comprador d’immobles que vulgui adquirir-ne al sud de Mallorca.

Google map

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu