L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Nord de Mallorca

Busqui la seva propietat ara

Immobles destacats Nord de Mallorca

No és exactament el que busca?
Vegeu més propietats en venda a Nord de Mallorca

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Lucas Fox s’especialitza en la venda i el lloguer d’immobles al nord de l’illa de Mallorca. També ens especialitzem en l’assessorament dels propietaris que vulguin vendre els seus immobles del nord de Mallorca a clients locals i internacionals.

La part nord de Mallorca es composa principalment de quatre localitats: Pollença, Campanet, Sóller i Deià.

Les torres de Port Pollença tenen una gran demanda de compra i de lloguer perquè ofereixen un estil de vida de poble en una de les zones més idíl·liques i immaculades de Mallorca. Els apartaments de Port Pollença gaudeixen de vistes de les platges i el port o de la Serra de Tramuntana.

Les torres de Sóller estan situades més cap a l’interior, en una vall Patrimoni de la Humanitat que connecta les muntanyes amb la costa. Els tarongers i oliveres alineats en fileres proporcionen unes vistes magnífiques durant tot l’any i els ametllers en flor ofereixen un espectacle magnífic a finals de gener. La vila de Sóller també té compta amb un servei de tren que connecta directament el nord de Mallorca amb Palma.

El nord de Mallorca està reconegut com un Patrimoni de la Humanitat de primera qualitat, cosa que fa que el paisatge de la regió estigui protegit. Els immobles de la part nord de Mallorca tenen una gran demanda perquè els compradors tenen la certesa absoluta que les vistes i l’entorn no es veuran alterats per construccions futures.

Lucas Fox ofereix una àmplia selecció d’immobles en venda al nord i al nord-oest de Mallorca. Les torres mallorquines són el tipus d’immoble més popular a Mallorca. Les propietats costaneres o properes a camps de golf tenen molta demanda a l’illa i són una gran inversió immobiliària a llarg termini. A Mallorca també hi trobareu apartaments de qualitat, cases, masies i propietats comercials.

Podeu contactar amb nosaltres si desitgeu informació addicional sobre la compra, venda i lloguer d’immobles al nord de l’illa de Mallorca.

També ens complau poder oferir-vos consell general pel que fa a l’adquisició de propietats a Mallorca. Si ho desitgeu, podeu consultar la nostra Guia de Mallorca i Menorca.

A més, oferim tota una selecció de serveis de gestió de propietats que s’adapten a tot comprador d’immobles que vulgui adquirir-ne al nord de Mallorca.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile