Propietats en venda en Mallorca

A Lucas Fox us oferim una àmplia selecció de cases i apartaments en venda i de lloguer a Mallorca i Menorca. També disposem d'immobles en venda a Eivissa, i assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

Lucas Fox ofereix als seus clients immobles a Mallorca i Menorca ubicats de tal manera que puguin gaudir del millor de les illes tot evitant les aglomeracions habituals de les zones més turístiques. Disposem de masies restaurades, torres a primera línia de mar, cases i apartaments en venda a prop de platges més tranquil·les i a zones més rústiques de les illes.

El preu dels immobles de Mallorca i Menorca ha anat augmentant progressivament. La popularitat creixent de les illes com segona residència o destinació turística (cosa que potencia els lloguers) converteixen l'adquisició d'una propietat a Mallorca o Menorca en una inversió immobiliària excel·lent.

Podeu contactar amb els nostres agents immobiliaris si voleu més informació sobre la compra, venda o lloguer d'immobles a Mallorca o Menorca.

També ens complau oferir-vos consells generals pel que fa a l'adquisició d'immobles. Si ho desitgeu, podeu consultar la nostra Guia de compra d'immobles a Espanya.

Google map

Vegeu més zones destacades en Mallorca.

Lucas Fox ofereix una extensa cartera de propietats a les zones clau de Mallorca.

Per a més informació sobre les nostres zones o propietats, poseu-vos en contacte amb la nostra seu central.

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu