L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Mallorca

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Propietats en venda en Mallorca

A Lucas Fox us oferim una àmplia selecció de cases i apartaments en venda i de lloguer a Mallorca i Menorca. També disposem d'immobles en venda a Eivissa, i assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

Lucas Fox ofereix als seus clients immobles a Mallorca i Menorca ubicats de tal manera que puguin gaudir del millor de les illes tot evitant les aglomeracions habituals de les zones més turístiques. Disposem de masies restaurades, torres a primera línia de mar, cases i apartaments en venda a prop de platges més tranquil·les i a zones més rústiques de les illes.

El preu dels immobles de Mallorca i Menorca ha anat augmentant progressivament. La popularitat creixent de les illes com segona residència o destinació turística (cosa que potencia els lloguers) converteixen l'adquisició d'una propietat a Mallorca o Menorca en una inversió immobiliària excel·lent.

Podeu contactar amb els nostres agents immobiliaris si voleu més informació sobre la compra, venda o lloguer d'immobles a Mallorca o Menorca.

També ens complau oferir-vos consells generals pel que fa a l'adquisició d'immobles. Si ho desitgeu, podeu consultar la nostra Guia de compra d'immobles a Espanya.

Google map

Vegeu més zones destacades en Mallorca.

Lucas Fox ofereix una extensa cartera de propietats a les zones clau de Mallorca.

Per a més informació sobre les nostres zones o propietats, poseu-vos en contacte amb la nostra seu central.

Lucas Fox Mallorca

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Espanya

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile