Mallorca

Mallorca

Lucas Fox Mallorca

Carrer Joan Maragall 17, G, Palma
07006 Mallorca
Espanya

Immobles destacats Mallorca

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Mallorca

Propietats en venda en Mallorca

A Lucas Fox us oferim una àmplia selecció de cases i apartaments en venda i de lloguer a Mallorca i Menorca. També disposem d'immobles en venda a Eivissa, i assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

Lucas Fox ofereix als seus clients immobles a Mallorca i Menorca ubicats de tal manera que puguin gaudir del millor de les illes tot evitant les aglomeracions habituals de les zones més turístiques. Disposem de masies restaurades, torres a primera línia de mar, cases i apartaments en venda a prop de platges més tranquil·les i a zones més rústiques de les illes.

El preu dels immobles de Mallorca i Menorca ha anat augmentant progressivament. La popularitat creixent de les illes com segona residència o destinació turística (cosa que potencia els lloguers) converteixen l'adquisició d'una propietat a Mallorca o Menorca en una inversió immobiliària excel·lent.

Podeu contactar amb els nostres agents immobiliaris si voleu més informació sobre la compra, venda o lloguer d'immobles a Mallorca o Menorca.

També ens complau oferir-vos consells generals pel que fa a l'adquisició d'immobles. Si ho desitgeu, podeu consultar la nostra Guia de compra d'immobles a Espanya.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho