Sant Joan

Immobles destacats Sant Joan

No és exactament el que busca?

Vegeu més propietats en venda a Sant Joan

Cases en venda i de lloguer a Sant Joan, Eivissa

Lucas Fox s’especialitza en la venda i el lloguer d’immobles a Sant Joan. També oferim assistència especialitzada als propietaris que vulguin vendre els seus immobles eivissencs a clients locals i internacionals. Lucas Fox ofereix una àmplia selecció d’immobles en venda a Eivissa.

Gràcies al nostre ventall d’apartaments, torres, cases, cases rurals i solars en venda a les zones d’Eivissa ciutat, Sant Antoni, Sant Josep, Sant Joan, Santa Eulàlia i Santa Gertrudis, us podem ajudar a trobar exactament el que busqueu.

A Sant Joan, una localitat encantadora de carrers sinuosos i església del segle XVIII, disposem de cases i torres espaioses, apartaments i àtics de luxe i cases rurals i immobles golf en venda.

Eivissa és un dels indrets de més demanda immobiliària de tota Europa gràcies al seu clima mediterrani i estil de vida exclusiu. És l’elecció ideal per a una segona residència, una inversió immobiliària o una residència permanent. La inversió immobiliària a Eivissa és una opció excel·lent a llarg termini.

Podeu contactar amb nosaltres si desitgeu informació addicional sobre la compra, venda i lloguer d’immobles a Eivissa.

Google map

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho