L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Sant Josep

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Cases en venda i de lloguer a Sant Josep, Eivissa

Lucas Fox s’especialitza en la venda i el lloguer d’immobles a Sant Josep. També ens enorgullim del nostre nivell de servei, excepcional, i d’un enfocament professional del negoci immobiliari.

Si no trobeu exactament el que voleu, podeu estar segurs que, siguin quines siguin les vostres necessitats, podem ajudar-vos a trobar el vostre immoble ideal a Eivissa.

Des de la nostra oficina d’Eivissa us oferim apartaments, torres, cases, cases rurals i solars en venda per tota Eivissa. Tenim immobles en venda disponibles a Eivissa a les zones següents: Sant Antoni, Sant Josep, Sant Joan, Santa Eulàlia i Santa Gertrudis.

Lucas Fox ofereix una àmplia selecció d'immobles en venda i de lloguer a Sant Josep. També som especialistes a l'hora de vendre immobles de Sant Josep a clients locals o internacionals.

A Sant Josep, un tradicional municipi eivissenc de cases blanques, disposem d’apartaments i àtics, de cases de luxe i torres amb unes vistes precioses i de cases rurals i immobles golf en venda.

Sant Josep us ofereix un estil de vida més tranquil i tradicionalment eivissenc, així com la bellesa natural espectacular de l’Eivissa interior. Es tracta d’un indret ideal per a una segona residència, una inversió de lloguer o una residència habitual. La inversió immobiliària a Eivissa és una opció excel·lent a llarg termini.

Podeu contactar amb nosaltres si desitgeu informació addicional sobre la compra, venda i lloguer d’immobles a Eivissa.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile