L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Sant Antoni

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Cases en venda i de lloguer a Sant Antoni, Eivissa

Lucas Fox ofereix una àmplia selecció d'immobles en venda i de lloguer a Sant Antoni. També som especialistes a l'hora de vendre immobles de Sant Antoni a clients locals o internacionals.

Des de la nostra oficina d’Eivissa també us oferim apartaments, torres, cases, cases rurals, solars, palaus i immobles golf en venda a les zones de Sant Antoni, Sant Josep, Sant Joan, Santa Eulàlia i Santa Gertrudis.

Lucas Fox disposa d’una selecció excel·lent d’immobles en venda a Sant Antoni; des de cases i torres de luxe amb vistes del mar fins a apartaments i àtics als fronts marítims de Cala Gració, Cala Salada i Cala Molí, entre d’altres. Sant Antoni és una inversió immobiliària a llarg termini excel·lent.

Sant Antoni és el segon municipi més gran de l’illa, cosa que el converteix en un refugi encantador i cosmopolita amb unes platges precioses, una restauració de qualitat i postes de sol de prestigi internacional amb vistes de les illes del voltant. A més, la ciutat compta amb col·legis i una comunitat internacional consolidada. Sant Antoni és ideal com a indret de compra d’una segona residència, una inversió immobiliària o una residència habitual.

Podeu contactar amb nosaltres si desitgeu informació addicional sobre la compra, venda i lloguer d’immobles a Eivissa.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile