L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Cadaqués - Badia de Roses

Busqui la seva propietat ara

Cadaqués - Badia de Roses

Cadaqués és un antic poble pesquer i un dels llocs preferits de Dalí i Picasso. És un poble magnífic i tranquil, perfecte per escapar-se de l'estrès de la ciutat

Lucas Fox Costa Brava
Cases en venda i de lloguer a Cadaqués – Lucas Fox

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Cases en venda i de lloguer a Cadaqués

Cadaqués és un dels pobles costaners més bonics de la Costa Brava i de tot el litoral espanyol. Es troba a la península del Cap de Creus, uns 25 quilòmetres a l'est de Figueres i 10 quilòmetres al nord de la Badia de Roses. Cadaqués és un poble pesquer preciós, ple de les típiques cases blanques. Té una població d'uns 2000 habitants.

Lucas Fox Costa Brava compta amb una selecció esplèndida d'immobles en venda i de lloguer a Cadaqués, i als voltants. Disposem de cases aïllades rústiques, de torres modernes o tradicionals i d'apartaments, tots en venda.

Cadaqués sempre ha tingut un atractiu especial per als pintors i artistes. En concret, va ser una gran inspiració per a les obres de Salvador Dalí. L'any 1930, l'artista surrealista es va instal·lar a una casa de pescadors de Portlligat, un port natural del municipi, que ell mateix va anar reformant amb el pas dels anys. Actualment alberga la Casa-Museu Salvador Dalí i Portlligat s'ha convertit en un dels millors indrets on adquirir un immoble a la Costa Brava.

Pot contactar amb Lucas Fox Costa Brava si vol més informació sobre la compra, venda o lloguer d'immobles a Cadaqués.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile