SANTS-LEIVA Preu des de €390,000 Obra nova
34 imatges disponibles
SANTS-LEIVA Preu des de €390,000 Obra nova

SANTS LEIVA Pisos, Sants, Barcelona

 • Unitats disponibles 1
 • Dormitoris 2
 • Dimensions des de 64m²
 • Rendibilitat de fins a 4.62%

SANTS LEIVA Pisos, Sants, Barcelona

Promoció d'obra nova situada en un tranquil carrer al costat de Plaça Espanya, prop de la Fira, Montjuïc i el centre comercial de Les Arenes, al barri de Sants de Barcelona. Actualment l'edifici està en construcció i es fan servir materials com la pedra natural per al revestiment de la façana principal, així com paviment de parquet flotant de fusta de roure o paviment de gres en zones humides i balcons.

La promoció ofereix 5 habitatges que inclouen 1 en planta baixa, 2 a primera planta i 2 en segona planta. Disposa d'una planta soterrani amb places d'aparcament per a cotxe i moto, i trasters no inclosos en el preu. Tots els immobles compten amb terrasses d'ús privatiu a la planta coberta, excepte el de planta baixa que consta d'una terrassa a peu de saló. També consten de grans finestrals i balcons que permeten l'entrada d'abundant llum natural.

Els habitatges integren les millors qualitats, des dels seus acabats a les seves característiques, com els vidres dobles amb càmera, l'aïllament tèrmic, cuines lacades en blanc i equipades amb taulells de SILESTONE i electrodomèstics SIEMENS. A més, ofereixen il·luminació amb tecnologia LED, sistema de calefacció i refrigeració per aire per conductes amb bomba de calor, videoporter i portes d'accés blindades.

Una excel·lent oportunitat per adquirir un habitatge d'obra nova amb terrassa en una ubicació fantàstica, a prop de tots els serveis i molt ben comunicada amb tota la ciutat i l'aeroport mitjançant transport públic.

Data prevista de finalització: darrer trimestre de 2019.

aspectes destacats

 • 5 habitatges amb terrasses
 • 4 places d'aparcament per a cotxe i 2 places per a moto (no incloses en el preu)
 • 5 trasters (no inclosos en el preu)
 • Doble porta d'accés a l'edifici amb pany elèctrica i sistema de seguretat format per càmeres de seguretat i gravació digital centralitzada
 • Lluminària amb tecnologia LED
 • Equipament de cuina de SILESTONE i SIEMENS
 • Videoporter amb pantalla a color
 • Molt ben comunicada amb transport públic amb tota la ciutat i l'aeroport

Ubicació

Aquesta promoció d'obra nova se situa al barri de Sants, a la zona d'Hostafrancs i al costat de la Plaça Espanya, on es troba el centre comercial de Les Arenes i La Fira, així com excel·lents comunicacions amb tota la ciutat. La muntanya de Montjuïc està a escassos passos.

La zona compta amb una gran oferta gastronòmica i cultural gràcies a la seva proximitat amb el Paral·lel, llar dels millors teatres de la ciutat, i Sant Antoni una de les millors zones d'oci de la ciutat.

La promoció està a pocs minuts caminant de l'Estació de Sants, l'estació central de trens de Barcelona, de manera que està molt ben comunicada amb transport públic amb tota la ciutat i l'aeroport.

Veure al mapa

SANTS-LEIVA Preu des de €390,000 Obra nova

Unitats a aquesta promoció

Tipus Estat Planta Dormitoris Cambres de bany Dimensions Terrace Rendiment
Pis €390,000 n/a 2 2 64m² 25m² 4.62%

Els nostres agents de vendes estàn disponibles per a oferir-li més informació sobre aquesta promoció impressionant.

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu