Venut
SANTS-LEIVA Obra nova
34 imatges disponibles
SANTS-LEIVA Obra nova

SANTS LEIVA Pisos, Sants, Barcelona

SANTS LEIVA Pisos, Sants, Barcelona

Promoció d'obra nova situada en un tranquil carrer al costat de Plaça Espanya, prop de la Fira, Montjuïc i el centre comercial de Les Arenes, al barri de Sants de Barcelona. Actualment l'edifici està en construcció i es fan servir materials com la pedra natural per al revestiment de la façana principal, així com paviment de parquet flotant de fusta de roure o paviment de gres en zones humides i balcons.

La promoció ofereix 5 habitatges que inclouen 1 en planta baixa, 2 a primera planta i 2 en segona planta. Disposa d'una planta soterrani amb places d'aparcament per a cotxe i moto, i trasters no inclosos en el preu. Tots els immobles compten amb terrasses d'ús privatiu a la planta coberta, excepte el de planta baixa que consta d'una terrassa a peu de saló. També consten de grans finestrals i balcons que permeten l'entrada d'abundant llum natural.

Els habitatges integren les millors qualitats, des dels seus acabats a les seves característiques, com els vidres dobles amb càmera, l'aïllament tèrmic, cuines lacades en blanc i equipades amb taulells de SILESTONE i electrodomèstics SIEMENS. A més, ofereixen il·luminació amb tecnologia LED, sistema de calefacció i refrigeració per aire per conductes amb bomba de calor, videoporter i portes d'accés blindades.

Una excel·lent oportunitat per adquirir un habitatge d'obra nova amb terrassa en una ubicació fantàstica, a prop de tots els serveis i molt ben comunicada amb tota la ciutat i l'aeroport mitjançant transport públic.

Data prevista de finalització: darrer trimestre de 2019.

aspectes destacats

  • 5 habitatges amb terrasses
  • 4 places d'aparcament per a cotxe i 2 places per a moto (no incloses en el preu)
  • 5 trasters (no inclosos en el preu)
  • Doble porta d'accés a l'edifici amb pany elèctrica i sistema de seguretat format per càmeres de seguretat i gravació digital centralitzada
  • Lluminària amb tecnologia LED
  • Equipament de cuina de SILESTONE i SIEMENS
  • Videoporter amb pantalla a color
  • Molt ben comunicada amb transport públic amb tota la ciutat i l'aeroport

Ubicació

Aquesta promoció d'obra nova se situa al barri de Sants, a la zona d'Hostafrancs i al costat de la Plaça Espanya, on es troba el centre comercial de Les Arenes i La Fira, així com excel·lents comunicacions amb tota la ciutat. La muntanya de Montjuïc està a escassos passos.

La zona compta amb una gran oferta gastronòmica i cultural gràcies a la seva proximitat amb el Paral·lel, llar dels millors teatres de la ciutat, i Sant Antoni una de les millors zones d'oci de la ciutat.

La promoció està a pocs minuts caminant de l'Estació de Sants, l'estació central de trens de Barcelona, de manera que està molt ben comunicada amb transport públic amb tota la ciutat i l'aeroport.

Veure al mapa

Els nostres agents de vendes estàn disponibles per a oferir-li més informació sobre aquesta promoció impressionant.

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu