Venut
Rossello-257 Obra nova
12 imatges disponibles
Rossello-257 Obra nova

Residències al Passeig de Gràcia

  • Finalització Q1 2017

Residències al Passeig de Gràcia

Un edifici catalogat amb un gran valor arquitectònic, Rosselló 257 és un dels millors exemples d'arquitectura racionalista barcelonina. Dissenyat per Robert Terrades, compta amb espais oberts nets, funcionals i flexibles.
Carlos Ferrater, un dels arquitectes líders d'Espanya, procurarà que sigui un projecte intemporal, tant dins com fora.
Amb vistes als jardins de Palau Robert, Passeig de Gràcia i Diagonal, Rosselló 257 ofereix l'equilibri perfecte entre la comoditat elegant i la seva situació al centre de Barcelona.

Extres

Cada unitat ha estat creada individualment i meticulosa, amb innovació i elegància.
Els materials, les línies, els espais oberts, els matisos de color i la qualitat dels acabats creen un espai molt cobejat.
Cada element d'aquesta extraordinària habitatge ha estat dissenyada per ajustar-se a les necessitats de la nostra clientela moderna.

Una oportunitat única per adquirir una propietat moderna en un emplaçament privilegiat al costat de Passeig de Gràcia. Una promoció de 12 apartaments de luxe amb espais oberts nets, funcionals i flexibles.

Ubicació

"Barcelona, una ciutat on viure."
Una ciutat de creativitat, innovació i luxe, Barcelona gaudeix d'una excel•lent qualitat de vida. La llar de més de 5 km de impressionants platges que voregen la Mediterrània, Barcelona és fàcilment accessible des de la resta d'Espanya, Europa i el món per terra, mar i aire.
L'edifici es troba en l'exclusiu barri de l'Eixample, al cor de Barcelona. La zona inclou moltes obres arquitectòniques modernistes i Patrimonis de la Humanitat, entre elles la Casa Milà de Gaudí (La Pedrera), a més de nombroses marques de moda de luxe, botigues, restaurants sofisticats i delícies gastronòmiques, per la qual cosa és una de les ubicacions amb més encant i glamur de Barcelona.

Els nostres agents de vendes estàn disponibles per a oferir-li més informació sobre aquesta promoció impressionant.

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu