RE-41873 Preu des de 1.850.000 € Obra nova

RE 41873 Cases / Vil·les, Godella / Rocafort, València

  • Unitats disponibles 1
  • Dormitoris 5
  • Dimensions des de 269m²

Una promoció d'obra nova de Cases / Vil·les en venda a Godella / Rocafort, València amb preus des de 1,850,000 €

Lucas Fox s'enorgulleix de presentar una de les promocions d'obra nova més exclusives del panorama immobiliari. A la coqueta localitat de Rocafort, es troba Rocafort Elegance, un petit desenvolupament immobiliari compost per només quatre exclusius habitatges unifamiliars independents.

En una propietat de valor, el component essencial de partida ha de ser la ubicació i sens dubte Rocafort Elegance gaudeix de la millor localització possible a Rocafort, entre les avingudes Blasco Ibáñez, Pintor Benlliure i el carrer Pare Luis Fullana.
Aquest emplaçament ens permet gaudir en un entorn únic, el barri de La Colònia, on s'ubiquen els habitatges més exclusius de Rocafort, un conjunt de viles de notori valor patrimonial històric promogudes per la burgesia valenciana com a residències d'estiueig a la primera meitat del segle XX.

Ens trobem a un minut a peu de la plaça d´Espanya ia cinc minuts de l´estació de metro. Així, s'aprofiten l'avantatge i la tranquil·litat de viure a tocar d'un poble, sense renunciar a disposar de tots els serveis a mà en un entorn consolidat i prestigiós.
Aquests habitatges estan dissenyats per un dels millors equips tècnics de València, Murad García (Malek Murad i María García) que es caracteritza per la seva excel·lent arquitectura, i el seu bonic i funcional disseny.

Si a una bona ubicació, hi afegim un altre ingredient fonamental i necessari com és la qualitat del projecte en la seva concepció i desenvolupament, aconseguim tancar el cercle de valor afegit en un actiu immobiliari, cosa que en garanteix el valor al llarg del temps. Aquest projecte ofereix qualitat en tots els sentits: als espais amplis i generosos, a l'elecció dels materials i al confort dels seus dissenys.

Les cases gaudeixen d'una magnífica orientació sud-est, cosa que possibilita que gaudeixin d'abundant llum solar i una ventilació creuada agradable.

Els quatre habitatges ofereixen una distribució similar, en dues plantes, amb una àmplia planta baixa de 173 m², que inclou les zones principals de dia. Així, es disposa el saló-menjador amb la cuina de planta oberta de 57 m2, amb sortida a la terrassa coberta, sumant 82 m2. D'altra banda, s'ofereix un dormitori amb bany privat. A la primera planta s'ofereixen tres dormitoris, és a dir, un dormitori principal amb bany i terrassa privats, i dos dormitoris dobles amb sortida a una altra terrassa. La planta es completa amb un bany per donar servei als dormitoris. En total, s'hi ofereixen uns 248 m² construïts. Pel que fa al garatge, es deixa a elecció del client, si prefereixo tenir-lo en superfície o bé disposa d'una planta semisoterrani opcional.

Les viles estan equipades amb qualitats acords al nivell del projecte, destacant alguns exemples com el terra radiant, l'aire condicionat sectoritzat a tot l'habitatge, la fusteria exterior amb trencament de pont tèrmic amb doble vidre, descalcificador i paviment de fusta natural.

Poseu-vos en contacte amb Lucas Fox per a més informació sobre aquesta increïble promoció d´obra nova.

Aspectes destacats

  • Viles independents de 4 dormitoris
  • Espai exterior
  • Grans qualitats
  • Excel·lent ubicació
  • Arquitectura de disseny

Documentació

Ubicació

Rocafort és un encantador municipi situat a 7 minuts de la ciutat de València, que ofereix nombrosos avantatges per a aquells que busquen un lloc tranquil i segur, ideal per viure.

Amb una història real que es remunta a temps regis, Rocafort va ser el lloc escollit per la burgesia valenciana de principis del segle XX per instal·lar-hi les residències d'estiueig: un conjunt de viles de notori valor històric patrimonial ubicades al barri conegut de La Colònia, als voltants de l'avinguda Blasco Ibáñez i el carrer Pintor Benlliure.

Els seus impulsors, principalment empresaris, metges, farmacèutics i industrials, van contractar arquitectes famosos de l'època com Goerlich, Cortina, Gomez-Davó i Peset Aleixandre per deixar el seu segell i empremta pròpia en unes boniques mansions, amb arquitectura d'època, que avui a dia es mantenen al costat d'una vegetació consolidada.

La ubicació estratègica de l'avinguda Blasco Ibáñez com a enclavament elegit no és casualitat, ja que se situa a 42 metres d'alçada sobre el nivell del mar, cosa que permet aprofitar les brises de l'est i afavoreix unes vistes a un entorn rural d'hortes i alqueries .

Rocafort ofereix un estil de vida saludable i natural, amb les avingudes arbrades, edificacions de baixa altura, els parcs com el de la plaça d'Espanya i els comerços de proximitat. Així, ofereix l'escenari perfecte per viure plenament en família, on es combina la tranquil·litat del seu entorn rural amb la comoditat de comptar amb tots els serveis i les comoditats urbanes, incloent estació de metro.

A més, Rocafort destaca per la seva excel·lent oferta educativa amb prestigiosos col·legis internacionals en la seva proximitat i es distingeix per la seva variada oferta cultural i esportiva, que convida els seus residents a una infinitat d'activitats i esdeveniments per a tots els gustos i edats. Gaudiu d'un equilibri perfecte entre qualitat de vida, confort, arquitectura, història i natura a Rocafort.

Veure al mapa

RE-41873 Preu des de 1.850.000 € Obra nova

Unitats a aquesta promoció

Tipus Preu Estat Planta Dormitoris Cambres de bany Dimensions Terrace
Casa / Vil·la 1.850.000 € Disponible Planta 1 5 5 304m² 41m²

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho