Venut
Plato-Apartments Obra nova
34 imatges disponibles
Plato-Apartments Obra nova

Plato Apartments Pisos, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

Plato Apartments Pisos, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

En una finca de 1930 dissenyada per Enric Sagnier, un dels arquitectes més famosos de Catalunya, trobem la promoció Plató Apartments, un projecte únic a Sant Gervasi - Galvany. Aquest barri, popular entre les famílies que busquen una zona ben comunicada amb la resta de la ciutat, té un ambient molt acollidora amb un mercat local i una àmplia gamma de restaurants, bars i botigues. A més, a l'estar en una alçada elevada permet gaudir d'unes impressionants vistes a la ciutat de Barcelona.

Plató Apartments ofereix uns habitatges precioses que mesuren des de 90 m² fins a 198 m² i tenen entre 2 i 4 dormitoris. S'ha prestat una gran atenció a tots els detalls dels habitatges. El disseny original de Sagnier s'ha fusionat amb cura amb acabats moderns per crear pisos elegants i funcionals. Els habitatges estan completament equipades i disposen de terres de fusta massissa. Alguns dels pisos disposen de terrassa privada i també hi ha una terrassa al terrat.

Amb un jardí i una piscina comunitaris, els residents podran gaudir d'envejables espais a l'aire lliure. També hi ha una sala de fitness i una zona d'oci, així com trasters privats.

Una promoció d'obra nova molt especial a la zona alta de Barcelona.

elements destacats

  • Edifici dissenyat per Enric Sagnier al 1931
  • Jardí i piscina comunitaris
  • Sistemes de climatització aerotèrmica sostenible
  • Un emplaçament tranquil a Sant Gervasi - Galvany
  • A 10 minuts del centre de la ciutat

Ubicació

Promoció d'obra nova situada a Sant Gervasi-Galvany, una zona exclusiva a la zona alta de Barcelona. Aquest veïnat té un fort sentiment de comunitat amb el seu mercat local, restaurants i una àmplia gamma de botigues. Una opció popular entre les famílies, ja que és una zona tranquil·la però està molt ben connectada amb la resta de la ciutat. El centre queda a només 10 minuts.

Veure al mapa

Els nostres agents de vendes estàn disponibles per a oferir-li més informació sobre aquesta promoció impressionant.

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu