Venut
Milans-Apartments Rehabilitació

Milans Apartments

Una promoció d'obra nova de Pisos en venda a Gótico, Barcelona

Lucas Fox presenta Milans, una increïble promoció d'obra nova en un edifici rehabilitat amb terrassa comunitària, al barri Gòtic de Barcelona, en una exclusiva ubicació amb tots els serveis al seu abast i amb una gran oferta cultural i turística.

L´edifici, obra del famós arquitecte Francesc Daniel Molina, gaudeix d´una façana de forma triangular, per permetre l´entrada de llum natural a tots els habitatges i disposa d´una terrassa amb solàrium al terrat, amb accés per a tots els veïns, per aprofitar el suau clima de la zona. A més, per a més comoditat, compta amb ascensor que connecta amb totes les plantes.

La promoció ofereix diverses tipologies de pisos de dos dormitoris amb un i tres banys, amb superfícies que van entre els 58 i els 87 m². Tots tenen balcons que aporten lluminositat a la vivenda i els àtics tenen una terrassa privada al terrat, al costat del solàrium comunitari.

Els habitatges tenen un disseny modern, amb tots els equipaments, alhora que inclouen elements d'època recuperats, com ara els sostres amb volta i els terres hidràulics. Els pisos ofereixen espais diàfans per guanyar en amplitud. Gaudeixen d'excel·lents acabats i qualitats, com els terres de parquet laminat en imitació al roure, terres hidràulics recuperats o armaris encastats, entre d'altres. Les cuines i els banys vénen totalment equipats.

Aspectes destacats:
  • Pisos de 2 dormitoris i 1-3 banys
  • Excel·lent ubicació
  • Balcons, terrasses i solàrium
  • Molta llum natural
  • Bons acabats
Milans-Apartments Rehabilitació

Ubicació

Aquesta promoció se situa en una ubicació fantàstica en ple barri Gòtic de Barcelona. La zona ofereix tot tipus de serveis per al seu dia a dia amb les Rambles a poca distància a peu i una gran oferta cultural i de llocs d'interès turístic, com la basílica de la Mercè. Així mateix, és a prop de les platges i ports de la zona, com La Barceloneta o Port Vell. També és una zona molt animada amb molta oferta de lleure diürn i nocturn, com amb els clubs Soho House i OneOcean.

Finalment, compta amb una varietat de mitjans de transport, com ara metro o autobús, que us connectaran amb tots els punts de la ciutat.

Veure al mapa

Milans-Apartments Rehabilitació

Informa't sobre les últimes tendències del mercat immobiliari amb les opinions i l'anàlisi dels nostres experts.

Descarrega-t'ho
Descarrega-t'ho