International
Associate
El-Call-Apartments Venut
Obra nova

El Call

Preciós edifici renovat situat a Ciutat Vella, Barcelona, amb deu impressionants apartaments de 2 dormitoris amb sostres alts, balcons i terrasses.

  • Finalització Q4 2016

Un excel·lent edifici renovat, amb una situació ideal al cobejat Barri Gòtic, al centre de Ciutat Vella, Barcelona.

Aquest edifici completament renovat es remunta a principis del segle XIX. Consta de dos lofts de 2 dormitoris a la planta baixa, sis apartaments de 2 dormitoris a les tres primeres plantes i dos espectaculars àtics de 2 dormitoris a la planta superior. Els àtics gaudeixen cadascun d'un impressionant terrat amb vistes insuperables a la ciutat de Barcelona. L'edifici també ofereix una terrassa comunitària i un ascensor de vidre.

Els apartaments han estat dissenyats pels prestigiosos arquitectes de Lagula Arquitectes, combinant noves tecnologies amb característiques originals de principis del segle XIX. Això es reflecteix en els materials emprats i els acabats d'una qualitat excepcional.

Els apartaments de 115 m² compten amb sostres alts i grans finestrals amb balcons que aporten molta llum natural, una cosa difícil de trobar a la Ciutat Vella de Barcelona.

Aquests exquisits apartaments renovats serien ideals com a primera residència o propietat d'inversió. Està ben comunicat amb tota la ciutat i queda a només 15 minuts a peu del Port Vell, el port esportiu de luxe recentment renovat, i les platges de la Barceloneta.

Documentació

El-Call-Apartments

El Call Apartments és un aparador per a l'arquitectura barcelonina, combinant estils contemporanis i tradicionals per crear espais elegants i còmodes. Es tracta d'una promoció i una oportunitat única.

Venut

Següents passos

Els nostres agents de vendes estàn disponibles per a oferir-li més informació sobre aquesta promoció impressionant.

Últimes novetats i anàlisis

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu