Venut
Casp-33B Obra nova
29 imatges disponibles
Casp-33B Obra nova

Eixample Modernista B

  • Finalització Q4 2016

Eixample Modernista B

Aquest projecte de renovació únic compta amb 3 estils d'interiorisme diferents (minimalista, modernista i urbà).

Cada apartament ofereix diferents mesures i distribucions per a tots els gustos. Els apartaments es poden adquirir sobre plànol, de manera que se’n pot personalitzar o modificar l'interiorisme.

Els apartaments minimalistes compten amb un disseny innovador, creat per als que creuen que el luxe de veritat es basa en la funcionalitat, i acabats exquisits, com ara parquet al saló, terres hidràulics al menjador i armaris blancs als dormitoris.

Els apartaments modernistes compten amb un disseny exquisit amb totes les comoditats del segle XXI, i amb detalls preciosos com terres de parquet de roure, terres hidràulics, motllures a les parets i poms de llautó.

Els apartaments urbans compten amb un disseny elegant urbà que combina el luxe d'un edifici distingit amb la comoditat del disseny d'última generació, i acabats exquisits com terres de parquet de roure natural, terres hidràulics personalitzats i poms d'acer i banús. Els armaris són del mateix color que les parets i cada detall aporta una elegància cosmopolita única als espais interiors de l'apartament.

Una propietat única situada a una ubicació privilegiada al centre de Barcelona.

Els nostres agents de vendes estàn disponibles per a oferir-li més informació sobre aquesta promoció impressionant.

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu