Venut
Argenter-Apartments Obra nova
19 imatges disponibles
Argenter-Apartments Obra nova

Argenter Apartments Pisos, El Born, Barcelona

Argenter Apartments Pisos, El Born, Barcelona

Aquesta promoció d'obra nova ofereix una impressionant selecció d'habitatges al centre de la ciutat, al Born. Aquests habitatges, ja acabades i llestes per entrar a viure, representen una oportunitat única en un dels barris amb més vida de Barcelona. La promoció està molt ben situada just al costat del passatge de les Manufactures, que recentment ha estat objecte d'un projecte de renovació completa i que ara alberga el famós Yurbban Passage Hotel & Spa i el restaurant Flax & Kale, molt popular i saludable.

A més de per la seva excel·lent ubicació, aquests pisos també destaquen per la seva gran lluminositat, ja que cada unitat compta amb una terrassa, un autèntic luxe en una ubicació tan cèntrica.

Els habitatges ofereixen dos o tres dormitoris i mesuren entre 99 m² i 159 m². L'interiorisme modern s'ha combinat amb elements originals, com les bigues de fusta al sostre, per crear habitatges urbans funcionals però amb encant i elegància.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més informació.

aspectes destacats

  • Interiorisme modern combinat amb les característiques de l'època
  • Terrassa en tots els pisos
  • Al costat del passatge de les Manufactures
  • Prop del Yurbann Passage Hotel & Spa del restaurant Flax & Kale

Ubicació

Aquesta excel·lent promoció es troba al Born, una zona molt sol·licitada del nucli antic gràcies a la seva àmplia oferta gastronòmica i cultural. El recent renovat passatge de les Manufactures, ple d'història i cultura, alberga l'Yurbann Hotel & Spa i el restaurant saludable Flax & Kale Passage. La resta de la ciutat es pot explorar fàcilment tant a peu com en transport públic, i la platja també queda molt a prop.

Veure al mapa

Argenter-Apartments Obra nova

Els nostres agents de vendes estàn disponibles per a oferir-li més informació sobre aquesta promoció impressionant.

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu