International
Associate
Amigo-Apartments Venut
Obra nova

Amigo

Una promoció d'obra nova de Pisos en venda a Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

Una promoció d'obra nova de Pisos en venda a Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

A pocs metres de la plaça de Francesc Macià trobem situada Amigó Apartments, una promoció que ofereix als compradors una oportunitat única al barri barceloní de Sant Gervasi-Galvany. Amb la seva àmplia gamma de restaurants, bars i botigues, l'oferta comercial i gastronòmica d'aquest barri és immillorable, i està molt ben comunicat amb la resta de la ciutat a peu o en transport públic.

La promoció disposa de quatre pisos nous a estrenar, tots amb espais lluminosos de planta oberta, un disseny interior elegant i acabats de la més alta qualitat.

Els pisos es situen a la primera planta d'un edifici residencial i tenen una distribució intuïtiva amb les zones de dia i de nit clarament definides. La zona de dia es compon d'un saló-menjador ampli i lluminós i la cuina oberta de Häcker Küchen amb electrodomèstics Siemens. Aquesta zona està separada dels 3 dormitoris pels espais d'ús comú, com els banys i els vestidors. Això permet una major privacitat, així com un major control tèrmic i acústic.

Aquestes exquisides habitatges compten amb atractius terres laminats de fusta de roure i una fusteria interior excel·lent, i els banys gaudeixen d'accessoris de Rovira i Gala i bonics plats de dutxa de pedra.

Quatre habitatges precioses en una ubicació excepcional al centre de la ciutat.

aspectes destacats

  • Ubicació excel·lent a prop de la plaça de Francesc Macià
  • Materials i acabats de màxima qualitat.
  • Espais lluminosos de planta oberta.
  • Zones de dia i de nit clarament diferenciades
Amigo-Apartments

Ubicació

Aquesta promoció d'obra nova està perfectament situada al barri de Sant Gervasi-Galvany de Barcelona, al costat de la plaça de Francesc Macià. Aquesta zona tranquil·la de la ciutat és una opció freqüent entre aquells que busquen un habitatge tranquil però amb tots els serveis a prop. Ofereix una àmplia gamma de restaurants, bars i botigues excel·lents, i està ben comunicada amb la resta de la ciutat a peu o en transport públic.

Google map

Següents passos

Els nostres agents de vendes estàn disponibles per a oferir-li més informació sobre aquesta promoció impressionant.

Últimes novetats i anàlisis

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu