Som la Immobiliària ideal per comprar pis de luxe a Barcelona

luxosa casas a Catalunya

A Lucas Fox oferim propietats de luxe en venda i de lloguer ubicats a algunes de les millors zones d'Espanya, Andorra i Portugal

A les nostres oficines de Barcelona us oferim els immobles més exclusius i prestigiosos de la ciutat: cases i torres de luxe, apartaments i àtics en venda i també propietats de lloguer a Barcelona. Hem seleccionat les cases, torres, àtics, mansions, masies, castells i palaus més espectaculars en venda a les millors ubicacions d'Espanya: immobles en venda a Barcelona.

L'oficina de Lucas Fox Costa Brava s'encarrega de les cases i apartaments en venda a la Costa Brava. També oferim propietats a la província de Girona: masies, torres en camps de golf i altres propietats.

La nostra cartera de propietats en venda a Eivissa inclou algunes de les cases en venda a Eivissa de més qualitat: des de torres modernes fins a finques d'estil eivissenc.

La nostra oficina de Portugal disposa de propietats i immobles en venda o de lloguer a Lisboa, Cascais i Estoril. També oferim torres en venda a l'Algarve.

El departament de locals comercials de Lucas Fox posa a la seva disposició despatxos, locals comercials i hotels en venda o de lloguer, així com inversions immobiliàries en venda a Barcelona.

Propietats vistes recentment

Sol·licitud de valoració

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile