PDA50005 150.000 € Parcel·la en venda

Parcel·la en excel·lents condicions en venda a Calonge, Costa Brava

  • Dimensions del terreny 1.050m²

Parcel·la plana i edificable de 1.050 m² amb orientació cap al mar en venda a 3 quilòmetres de les boniques platges i cales de Platja d'Aro i Calonge, a la zona residencial de Mas Palli, Costa Brava

Característiques principals de la parcel·la

  • Vistes
  • Exterior

El que heu de saber d'aquesta parcel·la

Aquesta parcel·la de 1.050 m² es troba a la zona residencial del Mas Palli, a tan sols 2 quilòmetres de Platja d'Aro i Sant Antoni de Calonge, dues de les localitats més cobejades de la Costa Brava. Gaudeix d'una ubicació idíl·lica en aquesta zona residencial tranquil·la, a prop de les platges i cales més encantadores de Platja d'Aro i Sant Antoni de Calonge, així com d'una gran oferta comercial i gastronòmica.

Aquesta parcel·la compta amb una disposició plana, perfecta per construir un habitatge de somni amb piscina i un jardí bonic.

Contacti'ns per a més informació i per programar una visita.

Parcel·la en venda

Calonge, Costa Brava: Ubicació y localitzaciò de esta parcel·la en Calonge, Costa Brava

Aquesta parcel·la gaudeix d´una ubicació privilegiada a la zona residencial de Mas Pallí, a poca distància de Platja d´Aro i Sant Antoni de Calonge, dues de les principals localitats de la Costa Brava. Ofereix proximitat a l'animada escena gastronòmica, turística i nocturna de la zona, així com a les seves magnífiques platges. Gaudiu de tots els avantatges d'estar a prop del vibrant centre urbà, amb una àmplia varietat de serveis i comoditats, sense sacrificar la tranquil·litat i la serenitat que ofereix el vostre entorn natural.

PDA50005 150.000 € Parcel·la en venda

Immobles similars Calonge

No és exactament el que busca?

Vegeu propietats similars