SIT41687 1.170.000 € Parcel·la en venda

Parcel·la en venda a Vallpineda, Barcelona

 • Dimensions del terreny 1.038m²

2 solars adossats amb vistes al mar en venda en un dels carrers més atractius de Vallpineda, Sitges.

Característiques principals de la parcel·la

 • Vistes al mar
 • Vistes a les muntanyes
 • Piscina
 • Vistes a la ciutat
 • Vistes
 • Vista panoràmica
 • Seguretat
 • Comunitat tancada
 • A prop dels col·legis internacionals
 • A prop del transport públic

El que heu de saber d'aquesta parcel·la

Aquesta propietat consta de 2 solars edificables. Un (569 m²) té actualment una casa antiga que es podria remodelar o enderrocar per crear una nova construcció. Hi ha una gran piscina de recent construcció i unes precioses vistes al mar.

Al costat d'aquesta parcel·la hi ha una parcel·la addicional (469 m²) amb entrada independent des del carrer de sota, que es pot utilitzar per ampliar el jardí, construir una casa d'hostes o com a inversió per a una propietat unifamiliar.

També és possible comprar només la primera parcel·la amb la casa sense la parcel·la addicional.

Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més detalls.

Parcel·la en venda

Vallpineda / Santa Barbara, Barcelona: Ubicació y localitzaciò de esta parcel·la en Vallpineda / Santa Barbara, Barcelona

Aquesta propietat es troba a la popular zona residencial de Vallpineda, en un tranquil carrer de sentit únic arbrat, amb totes les propietats amb boniques vistes al mar. A més, com que no és el punt més alt de Vallpineda, fa que el poble i les platges siguin accessibles amb un fàcil passeig.

Vallpineda és un dels barris més cotitzats de Sitges per la seva proximitat amb la població i les platges (a 15 minuts caminant) i les seves instal·lacions esportives privades, escola internacional i seguretat 24 hores.

Sitges és una localitat espanyola amb una diferència i molt allunyada de les sorolloses estacions típiques de la Costa. Ha estat de moda des de la dècada de 1890, quan es va convertir en un punt de trobada d'avantguarda per a escriptors, pintors, intel·lectuals i artistes com a casa i inspiració per a la seva obra. També ha estat un dels resorts bohèmics i poc convencionals d'Espanya des dels anys 60. Avui en dia, Sitges atrau tothom, des de jet-set fins a joves viatgers, llunes de mel, famílies que vénen el cap de setmana, noctàmbuls barcelonins i una multitud gai internacional. Es beneficia d'un microclima amb una mitjana de 300 dies de sol l'any.

Hi ha 17 boniques platges de sorra, hi ha una animada vida nocturna si t'agrada fer festa i hi ha moltes botigues fantàstiques si necessites arreglar el teu armari, així com una impressionant gamma de restaurants autèntics per a tots els gustos i pressupostos. Sitges també és coneguda per les seves nombroses festes i els fantàstics castells de focs artificials.

Sitges és molt familiar i té una gran comunitat internacional amb diverses escoles internacionals. Es troba a poca distància de Barcelona i disposa d'un excel·lent sistema de transport (trens que surten cada 10 minuts gairebé les 24 hores del dia).

SIT41687 1.170.000 € Parcel·la en venda

Immobles similars Sitges

No és exactament el que busca?

Vegeu propietats similars