AND50795 1.450.000 € Parcel·la en venda

Parcel·la en venda a Canillo, Andorra

  • Dimensions del terreny 3.203m²

Parcel·la de 3.200 m² amb permís d´obra i projecte per a la construcció d´una vivenda unifamiliar en venda a Canillo, Andorra.

Característiques principals de la parcel·la

  • Vistes a les muntanyes
  • Llum natural

El que heu de saber d'aquesta parcel·la

Lucas Fox presenta aquesta fabulosa parcel·la edificable de 3.200 m², ubicada a la prestigiosa zona de Montaup a la parròquia de Canillo.

El terreny gaudeix dorientació sud, per la qual cosa lhabitatge gaudirà de llum natural durant tot el dia. Disposa actualment de permís de construcció concedit i ofereix un projecte d'habitatge espectacular de 500 m². El projecte és modern i actual, però es pot modificar al vostre gust per adaptar-lo a les vostres necessitats.

La localització del terreny és immillorable, en una zona que ofereix la tranquil·litat, comoditat, exclusivitat i bellesa natural. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació sobre aquest producte o concertar una visita.

Parcel·la en venda

Extres

  • Permís de construcció concedit

Canillo: Ubicació y localitzaciò de esta parcel·la en Canillo

El terreny està ubicat en una zona residencial de Canillo, a la vall de Montaup, en un paratge idíl·lic amb la natura i fauna característica del principat i amb diversitat de paisatges i senders per als amants de la muntanya. La carretera de Montaup, per on s'accedeix a la vivenda, connecta amb la carretera del Coll d'Ordino i dóna accés a la vall del nord ia les parròquies d'Ordino i la Massana.

El centre de la capital és a escassos 20 minuts de la vivenda. Així mateix, la parròquia de Canillo disposa de tots els serveis necessaris pel dia a dia.

AND50795 1.450.000 € Parcel·la en venda

Immobles similars Canillo

No és exactament el que busca?

Vegeu propietats similars