Com vendre un pis a Barcelona

Necessita vendre la seva casa a Barcelona? A Lucas Fox li expliquem els pasos que s'han de fer per vendre casa seva de forma àgil i al preu adequat.

Barcelona és una ciutat vital, de negocis i una de les destinacions turístiques més atractives per als milers de persones que la visiten i decideixen quedar-se. Per tant, són moltes les possibilitats que se’ns presenten a l'hora de posar a la venda pisos particulars a Barcelona. Prendre la decisió adequada cobra encara més importància quan ens urgeix vendre el pis.

Per tal d'aconseguir el nostre objectiu és important conèixer les característiques del nostre immoble: on està - al centre de la ciutat, a les afores o a la província de Barcelona - i tenir clars els nostres interessos. Si la casa que vol posar a la venda es troba a Barcelona capital, Sitges, Gavà Mar, Castelldefels o al llarg de la costa del Maresme, confiar en l'experiència de la immobiliària Lucas Fox l'ajudarà a realitzar una venda de manera àgil.

Consells per a vendre el pis de manera àgil

 • Tenir tota la documentació del pis o de la casa actualitzada. A l'hora de vendre una casa és necessari disposar de certa documentació específica com un certificat de despeses de la comunitat, l'últim rebut del IBI o una nota simple que reflecteixi les càrregues que pot tenir la propietat.
 •  Comptar amb plànols de l'habitatge detallats. Encara que no siguin estrictament necessaris els plànols faciliten informació molt valuosa als compradors, o bé per tal de valorar si s'adapta a les seves necessitats, o bé per planificar una futura reforma.
 • Realitzar fotografies de qualitat de la casa. Les fotos d'un pis a la venda són el millor aparador possible i per això és important triar aquelles que mostrin els punts forts de l'habitatge, amb la major qualitat i detall possibles. No oblidi que a Barcelona hi ha molta competència i vostè s'ha de diferenciar.
 • Fixar un preu de venda adequat. Realitzar una taxació del pis ens orienta a l'hora de decidir-nos per una quantitat que s'adapti a les característiques de l'habitatge i de la zona en la qual es troba ubicat.
 • Escollir una agència immobiliària a Barcelona que cobri les nostres necessitats. Vendre un pis a Barcelona pot resultar complicat per un particular, així que comptar amb l'experiència d'una immobiliària que ens aconselli a l'hora de prendre decisions resulta molt convenient.

Com escollir l'agència immobiliària per vendre la meva casa a Barcelona?

 • Escollir una agència immobiliària amb experiència. És imprescindible que la immobiliària compti amb experiència, no tan sols en el mercat immobiliari, sinó també ha de tenir experiència en la venda d'habitatges a Barcelona i conèixer les peculiaritats del mercat, així com tenir accés a compradors internacionals.
 • Agència immobiliària internacional. A l'hora de posar a la venda una propietat de luxe és important que l'agència immobiliària tingui capacitat internacional de venda, ja que els inversors estrangers estan cada vegada més interessats en realitzar inversions immobiliàries a Espanya, i més concretament a Barcelona.
 • Agència immobiliària amb una àmplia xarxa publicitària. Anunciar-se als mitjans més apropiats i de la forma més adequada resulta fonamental per tenir èxit a l'hora de vendre la nostra propietat de forma àgil.

Per què escollir la immobiliària Lucas Fox per vendre cases de luxe a Barcelona?

 1. Tenim àmplia experiència en el mercat immobiliari de Barcelona, coneixem les seves peculiaritats i característiques especials. Des de 2005 comptem amb pisos i cases a la venda a Sitges, la costa del Maresme i en diferents barris de Barcelona com Ciutat Vella, Diagonal Mar, Eixample, Gràcia, Poblenou, Vila Olímpica o Zona Alta.
 2. Comptem amb una àmplia cobertura mediàtica: publiquem l'anunci de la venda de la seva casa en portals nacionals i internacionals.
 3. Els nostres agents immobiliaris són de 16 nacionalitats diferents, així que oferim servei i realitzem anuncis de venda del seu habitatge en 10 idiomes.
 4. El departament legal de Lucas Fox s'encarrega que la compravenda compleixi amb tots els requisits legals. Informem als nostres clients de la documentació necessària en cada operació i els ajudem a tenir-la al dia per tal de realitzar la transacció.
 5. Tan sols publiquem fotografies d'alta qualitat que atreguin als compradors i que reflecteixin adequadament les característiques de l'habitatge.
 6. Oferim una dedicació exclusiva a la venda del seu habitatge, realitzant un pla de màrqueting personalitzat per la seva propietat i una campanya específica a Google Adwords.

Tenir en compte aquests consells a l'hora de posar a la venda la seva casa a Barcelona l'ajudarà a simplificar el procés i a tancar una transacció de compravenda satisfactòria tant per al comprador com per al venedor.

Valoració gratuïta d'un immoble

Empleneu aquest formulari per tal que un dels nostres agents es posi en contacte amb vosaltres per fer una valoració gratuïta del vostre immoble.

Leave this field empty
*
*

Si us plau, doneu-nos més informació sobre el vostre immoble: on es troba, les dimensions que té i de quines característiques especials disposa.


En enviar aquest formulari, accepta la Política de privacitat i els termes i condicions.

Quan empleneu aquest formulari, Lucas Fox es posarà en contacte amb vosaltres per concertar una estimació gratuïta i sense compromís del valor aproximat de venda o lloguer del vostre immoble.

Propietats vistes recentment

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

073612
Mobile