International
Associate
MRS5856
950,000 Parcel·la Per vendre/ En venda

Hotel en venda a Vallromanes, Maresme

  • Dimensions 452m²
  • Dimensions del terreny 7,178m²

Excel·lent oportunitat d'inversió a 20 minuts de Barcelona i just davant d'un camp de golf. Possibilitat per edificar fins a 4.500 m².

Aquesta parcel·la està en venda entre Alella i Vallromanes, al Maresme, davant d'un camp de golf, a 5 minuts d'Alella, 10 minuts de la platja i prop de càmpings i centres eqüestres.

La parcel·la amida 7.000 m² i ofereix la possibilitat de construir fins a 4.500 m² distribuïts en una planta baixa més 2 plantes addicionals, amb una alçada màxima de 9,8 m. Gaudeix de boniques vistes a la muntanya i al camp de golf.

Està en una ubicació ideal per a un comerç, com un hotel, per exemple. També seria possible crear una residència per a gent gran just al costat del camp de golf.

Una parcel·la excel·lent amb un gran potencial comercial.

Distribució

Possibilitat de construir fins a 4.500 m² distribuïts en una planta baixa més 2 plantes, amb una alçada màxima de 9,8 m.

Ubicació

Aquesta parcel·la se situa entre Alella i Vallromanes. És davant d'un camp de golf, a 5 minuts amb cotxe d'Alella, a 10 minuts de les platges de la costa del Maresme i prop de càmpings i centres eqüestres.

MRS5856 €950,000

Últimes novetats i anàlisis

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu