Venda de vinyes i finques vitivinícoles a França

Lucasfox - Les Grands Domaines

França ofereix una gran diversitat geogràfica al comprador potencial d’immobles: des de litorals maquíssims al mar o a ribes de llacs fins a campanyes ondulades i muntanyes impressionants. En comparació amb altres països del nord d’Europa, els immobles de França encara són assequibles i hi queden moltes bones inversions per fer. Tot i comptar amb un mercat immobiliari estable, França segueix fent-se cada cop més popular, cosa que, a més de ser excel·lent per a les previsions de lloguers, implica que les inversions sàvies poden comportar guanys importants en el futur.

Lucas Fox posa a la vostra disposició un ventall molt ampli d’immobles francesos de luxe en venda a algunes de les millors ubicacions de França. Podeu gaudir del glamur de zones litorals com la  Provença, la Costa Blava (Côte d’Azur), Sant Tropetz (Saint-Tropez) o Cannes; de la universalitat de la preciosa capital, París; de la bellesa natural de la Gascunya, el Gers, el Llenguadoc-Rosselló o la Dordonya; de la vida a una illa mediterrània i exclusiva com ara Còrsega o de les impressionants muntanyes dels Alps francesos (a Méribel, Val-d’Isère o Courchevel).

Els immobles en venda a França són molt diversos. Disposem d’apartaments de ciutat tradicionals, de cases aïllades, de torres amb vistes al mar i mansions (belles demeures), de cases de camp tradicionals clàssiques i elegants, de granges (maisons de maîtres), solars, vinyes, hotels i castells (châteaux) en venda a les zones de l’interior i xalets d’esquí i apartaments als Alps francesos.

Els immobles francesos són una de les millors opcions per a inversions immobiliàries, i són una elecció preferent a Europa a l’hora d’adquirir una segona residència o una residència permanent, gràcies al clima excel·lent, a l’estil de vida mediterrani i a les connexions magnífiques amb el continent i la resta del món.

Podeu contactar amb nosaltres si voleu més informació sobre la compra, venda o lloguer d’immobles a França.

Google map

Vegeu més zones destacades en França.

Lucas Fox ofereix una extensa cartera de propietats a les zones clau de França.

Per a més informació sobre les nostres zones o propietats, poseu-vos en contacte amb la nostra seu central.

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu