L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Interior de València

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Propietats en venda en l'interior de València

L’interior de València es caracteritza per un entorn de paisatges rústics i gairebé verges i per les famoses plantacions de taronges de la regió. A la Costa de València hi ha platges sorrenques aparentment infinites, mentre que al centre del País Valencià hi ha la ciutat de València, preciosa i amb història des de temps dels romans, que recentment ha passat per diverses reurbanitzacions.

Lucas Fox disposa de torres, cases de camp, granges i propietats rurals a la campanya de València. També tenim immobles en venda a la Costa de València i a la ciutat de València.

A Lucas Fox us oferim un ventall molt ampli de propietats rurals en venda al País Valencià. A més, assessorem els propietaris que volen vendre els seus immobles a clients locals o internacionals.

Els immobles en venda a l’interior del País Valencià són molt diversos. Us oferim cases, cases de pagès, mansions i granges, així com finques rurals i vedats de caça en venda. Molts d’aquests immobles han estat restaurats i són d’indrets magnífics a tocar del mar Mediterrani.

La Comunitat Valenciana té un clima excel·lent, probablement el de més dies de sol de tota Espanya. La província té molta cultura pròpia i els seus festivals i la seva gastronomia la fan molt popular. Els valencians són gent càlida i agradable, i a la zona hi ha tota mena d’activitats disponibles. Viure a la campanya valenciana és  una oportunitat única per gaudir del fabulós estil de vida tradicional espanyol ben a prop de la costa mediterrània. L’any 2007, València es va convertir en la primera ciutat europea seu de la regata internacional de vela Copa Amèrica (America’s Cup). L’any 2009 va tornar-la a acollir. L’any 2011, València hostatjarà un Gran Premi d’Europa de Fórmula 1.

Les propietats rurals valencianes són una inversió immobiliària excel·lent; la ciutat de València i les zones que l’envolten són indrets preferents a l’hora de traslladar-se o adquirir una segona residència gràcies a un clima fantàstic i a un estil de vida molt relaxat. Els preus dels immobles rurals en venda al País Valencià encara no han augmentat tant com els d’altres zones de camp d’Espanya, de manera que poden seguir pujant.

Podeu contactar amb els nostres agents immobiliaris si voleu més informació sobre la compra, venda o lloguer d’immobles a l’interior de València.

Google map

Vegeu més zones destacades en Interior de València.

Lucas Fox ofereix una extensa cartera de propietats a les zones clau de Interior de València.

Per a més informació sobre les nostres zones o propietats, poseu-vos en contacte amb la nostra seu central.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Espanya

tel. (+34) 960 077 790
tel. (+34) 609 250 048
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile