L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Vallpineda / Santa Barbara

Busqui la seva propietat ara

Vallpineda / Santa Barbara

Lucas Fox ofereix una àmplia varietat d'immobles a Sitges en venda a les zones de Vallpineda i Santa Bàrbara, incloent-hi vil·les d'estil clàssic i d'estil contemporani.

Cases i pisos en venda i de lloguer a Vallpineda – Lucas Fox

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Cases i pisos en venda a Vallpineda / Santa Bàrbara

Lucas Fox ofereix una selecció d'immobles exclusius a Sitges en venda a les zones de Vallpineda i Santa Bàrbara.

Vallpineda és una exclusiva zona residencial amb seguretat les 24 hores, un col·legi internacional i un club esportiu amb una piscina i pistes de tenis. Els residents de Vallpineda compten amb un entorn tranquil i agradable amb fàcil accés al centre de Sitges, a 5 minuts en cotxe de la costa.

Sitges es reconeix pels seus 3 km de platges, restaurants de primera classe, port esportiu i camps de golf. Al voltant del 35% de la població de Sitges és d'origen britànic, francès, holandès i escandinau, gràcies al seu entorn natural, al microclima envejable i a la proximitat a la ciutat de Barcelona i al seu aeroport, a només 40 km de Sitges.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile