L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Sant Pere de Ribes / Puigmoltó

Busqui la seva propietat ara

Sant Pere de Ribes / Puigmoltó

Lucas Fox ofereix una gran selecció d'immobles a Sitges en venda a les zones de Sant Pere de Ribes i Puigmoltó, incloent-hi atractives propietats d'època i precioses cases d'estil contemporani.

Cases i pisos en venda i de lloguer a Sant Pere de Ribes - LucasFox

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Cases i pisos en venda a Sant Pere de Ribes / Puigmoltó

Lucas Fox ofereix una selecció d'immobles exclusius a Sitges en venda a les zones de Sant Pere de Ribes i Puigmoltó.

Sant Pere de Ribes és una petita localitat situada a pocs metres de la localitat costanera de Sitges, amb una comunitat internacional, col·legis i precioses platges, a la zona sud-est del Garraf. Sant Pere de Ribes és una localitat agrícola, envoltada de vinyes i de bosc, amb una gran tradició catalana amb els seus bars, botigues i restaurants, a més del mercat exterior dels divendres.

La mida de la localitat permet als residents de disposar de botigues, cafeteries i transport públic a peu de carrer, a més la plaça central proporciona agradables terrasses per prendre un cafè.

El poble veí, Vilanova, és a 5 km de distància i és igual d'encantador que Sant Pere de Ribes. Barcelona està a tan sols 45 km de distància. Sant Pere compta amb diversos tipus de transport públic als altres pobles costaners, incloent-hi Sitges i Barcelona, ​​a més ofereix un servei d'autobús nocturn.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile