L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Est de Mallorca

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Propietats en venda en Mallorca Est

La part est de Mallorca consta de vuit localitats costaneres: Artà, Petra, Portocristo, Portocolom, Felanitx, Manacor, Costa des Pins i Canyamel. Aquestes localitats a la vora del mar es defineixen per les seves platges de sorra esplèndides, el seu entorn rural impressionant i la facilitat per practicar-hi activitats d’oci que van des del golf fins al submarinisme, tot passant per la navegació i l’excursionisme.

Les torres de Canyamel tenen una forta demanda a causa de la situació en una zona que ha estat catalogada com a “espai d’interès natural”. Els immobles de Portocolom o Felanitx són al cor de la regió vinícola d’aquest paradís balear.

Lucas Fox ofereix una àmplia selecció d’immobles en venda a l’est de Mallorca. El ventall inclou torres, cases rurals ideals com a propietats eqüestres, apartaments i àtics.

Podeu contactar amb nosaltres si desitgeu informació addicional sobre la compra, venda i lloguer d’immobles a l’est de l’illa de Mallorca.

També ens complau poder oferir-vos consell general pel que fa a l’adquisició de propietats a Mallorca. Si ho desitgeu, podeu consultar la nostra Guia de Mallorca i Menorca.

A més, oferim tota una selecció de serveis de gestió de propietats que s’adapten a tot comprador d’immobles que vulgui adquirir-ne a l’est de Mallorca.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Insriure's a la nostra llista de correu
Mobile