L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Centre de Mallorca

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Cases i apartaments en venda en Mallorca Centre

Lucas Fox s’especialitza en la venda i el lloguer d’immobles al centre de l’illa de Mallorca. També ens especialitzem en l’assessorament dels propietaris que vulguin vendre els seus immobles del centre de Mallorca a clients locals i internacionals.

La part central de Mallorca consta de cinc municipis: Alaró, Santa Maria, Sineu, Selva i Bunyola. Aquestes localitats del centre de Mallorca conserven la seva bellesa natural i mostren l’encant sense fi de les zones d’aquesta illa menys contaminades pel turisme. Els immobles rurals disposen de terres fèrtils i a la regió hi abunden els tallers artesanals i els monestirs ancestrals. Les propietats del centre de Mallorca, als peus de les muntanyes meridionals de la Serra de Tramuntana, us donen la possibilitat de viure en un refugi rural fàcilment accessible des de la ciutat de Palma.

Lucas Fox ofereix una àmplia selecció d’immobles en venda a la Mallorca central. El ventall inclou torres, cases, immobles rurals i masies i propietats amb instal·lacions eqüestres.

Podeu contactar amb nosaltres si desitgeu informació addicional sobre la compra, venda i lloguer d’immobles al centre de l’illa de Mallorca.

També ens complau poder oferir-vos consell general pel que fa a l’adquisició de propietats a Mallorca. Si ho desitgeu, podeu consultar la nostra Guia de Mallorca i Menorca.

A més, oferim tota una selecció de serveis de gestió de propietats que s’adapten a tot comprador d’immobles que vulgui adquirir-ne al centre de Mallorca.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Insriure's a la nostra llista de correu
Mobile