International
Associate

L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Centre de Mallorca

Busqui la seva propietat ara

Centre de Mallorca

Centre de Mallorca

Lucas Fox Mallorca

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Espanya

Vols vendre o llogar el teu habitatge?

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Cases i apartaments en venda en Mallorca Centre

Lucas Fox s’especialitza en la venda i el lloguer d’immobles al centre de l’illa de Mallorca. També ens especialitzem en l’assessorament dels propietaris que vulguin vendre els seus immobles del centre de Mallorca a clients locals i internacionals.

La part central de Mallorca consta de cinc municipis: Alaró, Santa Maria, Sineu, Selva i Bunyola. Aquestes localitats del centre de Mallorca conserven la seva bellesa natural i mostren l’encant sense fi de les zones d’aquesta illa menys contaminades pel turisme. Els immobles rurals disposen de terres fèrtils i a la regió hi abunden els tallers artesanals i els monestirs ancestrals. Les propietats del centre de Mallorca, als peus de les muntanyes meridionals de la Serra de Tramuntana, us donen la possibilitat de viure en un refugi rural fàcilment accessible des de la ciutat de Palma.

Lucas Fox ofereix una àmplia selecció d’immobles en venda a la Mallorca central. El ventall inclou torres, cases, immobles rurals i masies i propietats amb instal·lacions eqüestres.

Podeu contactar amb nosaltres si desitgeu informació addicional sobre la compra, venda i lloguer d’immobles al centre de l’illa de Mallorca.

També ens complau poder oferir-vos consell general pel que fa a l’adquisició de propietats a Mallorca. Si ho desitgeu, podeu consultar la nostra Guia de Mallorca i Menorca.

A més, oferim tota una selecció de serveis de gestió de propietats que s’adapten a tot comprador d’immobles que vulgui adquirir-ne al centre de Mallorca.

Google map

Últimes novetats i anàlisis

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu