L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Eixample Esquerre

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Pisos en venda i lloguer a l'Eixample Esquerra de Barcelona

L'Eixample Esquerre és un barri exclusiu del centre de Barcelona, està a prop dels millors restaurants, d'escoles internacionals i de botigues elegants a l'Avinguda Diagonal. Aquesta zona es troba al centre de la ciutat de Barcelona, a l'esquerre del distingit Passeig de Gràcia amb bars excel·lents i botigues de disseny. L'Eixample Esquerre és la llar del barri gai, el qual es troba entre els carrers Balmes, Gran Via, Comte d'Urgell i Aragó. Encara que a les nits és una zona bastant tranquil·la, el nucli antic es troba just al costat, on els visitants compten amb una àmplia varietat de bars i restaurants.

Durant el dia, les àmplies i assolellades avingudes i el traçat en forma de quadrícula de l'Eixample Esquerre són una alternativa agradable pel que fa als sinuosos carrers del nucli antic.

Es pot accedir a l'aeroport de Barcelona en tan sols 20 minuts, a través de la Ronda de Dalt, per tant, seria ideal per un client internacional que busqui un punt de referència modern a la capital catalana. Les propietats tendeixen a ser àmplies i lluminoses amb balcons.

Lucas Fox ofereix una àmplia varietat de propietats en venda i de lloguer a l'Eixample Esquerre.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile