L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Sevilla

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Lucas Fox s'especialitza en els immobles en venda i de lloguer a Sevilla.

També som especialistes en assessorar in propietaris en la compra de les seves propietats residencials exclusives de Sevilla a clients locals i internacionals.

Hi ha disponibles immobles al centre històric de Sevila i a les terres rurals que l'envolten, a les planes de la vall del riu Guadalquivir.

A l'exterior de Sevilla ciutat, la capital andalusa, la majoria de propietats en venda a Sevilla (província) són immobles rurals o de granja de grans dimensions. Aquesta regió és cèlebre per la seva agricultura, el seu oli d'oliva, i la seva caça; els immobles rurals i de cria de cavalls en venda a la província reflecteixen els seus punts forts industrials i culturals.

A Sevilla hi ha propietats eqüestres en venda, disponibles sobretot al sud de Sevilla o a zones com Aguadulce, llar dels cavalls pura sang espanyols. Hi ha vedats de caça en venda i de lloguer al nord de la província, on se situa la reserva de caça major Coto del Águila, i a l'oest, on trobem terres de caça a zonas com Gerena.

Lucas Fox disposa d'un ampli ventall d'immobles en venda a Sevilla, com ara apartaments a la ciutat de Sevilla, granges i propietats eqüestres al voltant de la ciutat, i cases rurals a Andalusia.

Podeu posar-vos en contacte amb els nostres agents immobiliaris per obtenir més informació sobre comprar, vendre o llogar immobles a Sevilla.

També ens enorgulleix oferir consells generals sobre l'adquisició d'un immoble a Sevilla: podeu consultar (en anglès) la categoria "Andalusia" del nostre blog.

Oferim diversos serveis de gestió personalitzats que s'adapten a cada comprador d'immobles que busqui immobles en venda a Sevilla.

Consulteu la millor selecció d'immobles de luxe en venda a Sevilla, Andalusia.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile