L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Port Banús

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Propietats a la venda en Port Banús, Marbella

Lucas Fox Marbella disposa d’una selecció de propietats en venda i de lloguer a Puerto Banús i els voltants. La selecció comprèn àtics de luxe, vil·les modernes, cases tradicionals i apartaments.

També assessorem als clients que desitgin vendre la seva propietat a clients nacionals i internacionals.

Port Banús és un port esportiu situat Nueva Andalucía, al sud oest de Marbella, just abans de Sant Pere d'Alcántara. És un lloc pintoresc, amb les seves muntanyes a proximitat del Mediterrani. La localitat té un gran ventall de botigues, així com restaurants exclusius. El port ha crescut al llarg dels anys i ara inclou un casino, un centre comercial i un cinema.

Per més informació sobre la venda, la compra o el lloguer d'una propietat a Puerto Banús, poseu-vos en contacte amb els nostres agents immobiliaris.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile