L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Golden Mile / Marbella Centre

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Propietats a la venda en Golden Mille, Marbella

Lucas Fox s'especialitza en la venda i el lloguer de propietats a la Milla d'Or.

També assessorem als clients que desitgin vendre la seva propietat a clients locals o internacionals.

A la localitat coneguda com la Milla d'Or, es troben moltes de les propietats més impressionants de la regió. La Milla d'Or comença a l'oest de Marbella i s'estén fins a Puerto Banus.

La Milla d'Or està dividida per una autopista. Cap a un costat, hi ha la part de la Milla d'Or que arriba fins a la costa. Aquesta zona és la més desenvolupada. A part de magnífiques viles i apartaments, també hi ha botigues, bars i restaurants. Cap a l'altre costat de l'autopista hi ha la zona de la Milla d'Or que s'estén cap a les muntanyes. Aquesta zona no està tan urbanitzada i és més tranquil·la.

Lucas Fox compta amb una àmplia selecció de propietats de luxe a la Milla d'Or (cases, vil·ls, pisos i apartaments).

Per a més informació sobre la compra, la venda o el lloguer d'una propietat a la Milla d'Or, poseu-vos en contacte amb els nostres agents immobiliaris.

Oferim serveis de gestió immobiliària personalitzats que s'adapten a cada client per ajudar-li a trobar la propietat a la Milla d'Or que respon a les seves exigències.

Google map

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile