L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Andalusia

Busqui la seva propietat ara

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Cases i pisos en venda a Andalusia

Lucas Fox s'especialitza en cases, apartaments i immobles rurals a Andalusia. Les nostres propietats eqüestres en venda a Andalusia constitueixen unes de les oportunitats immobiliàries més exclusives del país.

Lucas Fox és especialista en immobles d'Andalusia en venda que ofereixen el millor pel que fa a estil de vida i activitats de lleure i que se situen a les zones d'inversió de més valor i més estables del sud d'Espanya.

Les nostres propietats en venda a Andalusia s'han seleccionat d'una en una per garantir que ofereixin beneficis a llarg termini, se situïn a les ubicacions de més demanda, tinguin accés a condicions de vida immillorables i entrin en el marc legislatiu de planificació de la zona. Comptem amb tota una selecció de torres noves i restaurades a Andalusia, immobles rurals en expansió, propietats eqüestres totalment equipades, cases de vacances i apartaments a la vora del mar en venda al llarg de les zones costaneres del sud d'Espanya i torres en venda a les parts més rústiques de la regió.

Oferim immobles de luxe en venda a Andalusia. Les propietats eqüestres de les zones clau de la regió d'Andalusia estan molt valorades, en particular a Sevilla, Jerez i Sotogrande. Els immobles rurals andalusos se situen per tota la regió a dins de parcel·les enormes, i sovint es fan servir a l'agricultura i les indústries d'elaboració de vi i d'oli d'oliva de la zona. Les propietats eqüestres de Sevilla són a prop dels cèlebres camps de cria de cavalls de pura raça d'Aguadulce i condueixen fins a Jerez, seu de la Fundación Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre. Des dels immobles rurals d'Andalusia es gaudeix de molta accessibilitat a les millors reserves de caça de la regió tant pel que fa a caça major com menor.

Els apartaments d'Andalusia se situen sobretot a Cadis/Jerez, Màlaga i Marbella. Actualment, els apartaments de Marbella són al focus de l'interès per invertir internacional, i constitueixen els millors immobles en venda a la Costa del Sol. El clima càlid tan agradable i la ubicació de punts d'arribada de mitjans de transport importants, així com el port de creuers de luxe, generen una atmosfera relaxada i típica de l'estiu durant tot l'any. Els apartaments de Màlaga permeten establir una casa de vacances a la porta d'entrada de la Costa del Sol molt accessible a l'encantadora ruta de localitats andaluses "pueblos blancos".

Els immobles d'Andalusia ofereixen una vida a l'aire lliure única, ja sigui a l'interior (caça, polo, hípica o golf) o a la costa (ala delta, windsurf o vela). Si voleu més informació sobre els immobles rurals d'Andalusia, els apartaments de Marbella, els apartaments de Màlaga, les propietats eqüestres de Sevilla o els immobles andalusos en general, consulteu la categoria "Andalusia" del nostre blog.

Podeu posar-vos en contacte amb els nostres agents immobiliaris d'Andalusia per obtenir més informació sobre les torres d'Andalusia i els apartaments en venda o de lloguer a Màlaga i Marbella. També ens complau proporcionar-vos informació general sobre la compra d'immobles a Andalusia.

Google map

Vegeu més zones destacades en Andalusia.

Lucas Fox ofereix una extensa cartera de propietats a les zones clau de Andalusia.

Per a més informació sobre les nostres zones o propietats, poseu-vos en contacte amb la nostra seu central.

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2, Nueva Andalucía
29660 Marbella
Espanya

tel. (+34) 951 319 994
[email protected]

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile