Imatge de la propietat
Venut/uda
TAR26627
€ 295,000
Parcel·la Venut/uda
8 imatges disponibles
TAR26627
€ 295,000
Parcel·la Venut/uda

Parcel·la en excel·lents condicions en venda a Antibes, Tarragona

  • Dimensions del terreny 435m²

Parcel·la amb tots els serveis disponibles per a construcció immediata.

Parcel·la urbana per a construcció immediata situada en segona línia de mar, al passeig Rafael de Casanova de Tarragona ciutat. Discretament, disposa de vistes a la mar, sobre la vegetació existent i altres construccions.

Es troba a la urbanització Antibes, una de les zones més cotitzades de la ciutat, a escassos 10 minuts a peu de el centre.

La parcel·la és completament plana i la casa es pot construir segons les característiques i preferències de client. Els metres, les estades, els materials, l'orientació o el disseny de la casa depenen de l'criteri de comprador.

El solar compleix amb el nou codi d'edificació i té una superfície màxima edificable sobre rasant de 217 m² sobre rasant. La planta soterrani opcional per afegir més superfície, aproximadament, 100 m² més de construcció.

El projecte permet construir una casa còmoda distribuïda en planta soterrani, planta baixa i planta primera, capaç d'albergar fins a 5 dormitoris i 3 banys. El projecte i l'obra no estan inclosos en el preu. El termini de lliurament és de 18 mesos i el seu cost aproximat és 350.000 €, més el preu de compra de la parcel·la.

Es disposa de projecte previ per a la consulta. El que es mostra en les imatges seria per a una edificabilitat màxima sobre la parcel·la.

Extres

  • 435 m² de superfície de parcel·la
  • 217 m² edificables sobre rasant, planta baixa +1
  • Soterrani opcional de més de 100 m² aproximadament
  • Tots els serveis a peu de parcel·la

Distribució

Parcel·la urbana totalment plana, lleugerament elevada respecte a la partió de carrer i amb vistes a la mar.

Ubicació

Parcel·la situada a tot just 10 minuts de centre de Tarragona, envoltada de natura i prop de la platja Arrabassada, la cala Els Cossis i el monument històric Fortí de la Reina.

Certificat d'eficiència energètica

Certificat d'eficiència energètica B

TAR26627
€295,000
Parcel·la Venut/uda

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu