Imatge de la propietat
MEN13461
2.500.000 €
Parcel·la En venda
14 imatges disponibles
MEN13461
2.500.000 €
Parcel·la En venda

Parcel·la en excel·lents condicions en venda a Ciudadela, Menorca

  • Dimensions del terreny 4.698m²

Oportunitat d'edificar la casa de somni o fins a 5 habitatges unifamiliars en aquesta parcel·la de 4.698 m² a primera línia de mar, en una ubicació immillorable a Cala Blanca.

Parcel·la de 4.698 m² situada sobre una plataforma rocosa de 8 metres d'altura, a primera línia de mar a la urbanització de Cala Blanca, Ciutadella de Menorca. Una ubicació immillorable amb la comoditat d'una urbanització, prop de la platja i del centre de Ciutadella, amb tots els seus serveis.

Gràcies a les seves grans dimensions ha la possibilitat d'edificar un habitatge unifamiliar o fins a 5 habitatges unifamiliars aïllats de 350 m² cadascuna, sobre rasant, amb piscina i distribuïdes en: soterrani, planta baixa i primera planta.

Una excel·lent oportunitat per a inversors o per a qui vulgui construir la casa de somni. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per sol·licitar més informació.

Distribució

Possibilitat d'edificar 1 habitatge unifamiliar o fins a 5 habitatges unifamiliars aïllats de 350 m² cadascuna.

Ubicació

Es troba a la tranquil·la urbanització de Cala Blanca, a prop de Ciutadella. Ideal per als que volen gaudir de la comoditat d'una urbanització, prop de la platja i dels serveis que ofereix el centre de Ciutadella, al qual es pot arribar en pocs minuts amb cotxe.

MEN13461
2.500.000 €
Parcel·la En venda

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu