International
Associate
LFMA395
1,200,000 Casa / Vil·la En venda

Apartament impressionant en un edifici històric a prop de Plaça Cort

  • Dormitoris 4
  • Cambres de bany 3
  • Dimensions 400m²

Aquesta preciosa propietat històrica en venda disposa de 4 dormitoris, sales d’estar espaioses i molts trets d’època. Propietat de gran valor

Aquest apartament històric impressionant en venda a Palma es troba en el casc antic i el seu origen prové de la noblesa mallorquina.

Conserva molts trets d’època i antiguitats.

Fa 400m2 i inclou sales d’estar espaioses, 4 dormitoris, 3 cambres de bany, cuina, zona del servei, biblioteca i una sala per fumar.

Hi ha la possibilitat d’adquirir un garatge. 

Distribució

- 4 dormitoris

- 3 cambres de bany

- sales d’estar espaioses

- cuina

- zona del servei

- biblioteca

- sala per fumar

Extres

- ubicat en el centre del casc antic de Palma, a prop de Plaça Cort

- edifici històric

- origen en la noblesa mallorquina

- moltes característiques d’època

- allotjament per al servei

- espaiós i amb molta llum 

Ubicació

Aquesta propietat es troba a prop de Plaça Cort, al casc antic de Palma de Mallorca. Palma (abans anomenada Palma de Mallorca) és l’única ciutat de l’illa i és la capita de la comunitat autònoma de les Illes Balears. Té aproximadament 400 000 habitants i és la 12ª zona urbana més gran d’Espanya. Gairebé la meitat de la població de Mallorca viu a Palma. L’aeroport de Son Sant Joan acull més de 22 milions de passatgers l’any i en aquesta illa és on estiueja la família reial espanyola.

Palma, una ciutat amb cadenes hoteleres modernes i botigues de moda, encara conserva molt edificis antics. El casc antic és un laberint de carrerons i plaçoletes pintoresques que conserven trets del passat àrab de l’illa. Excepte alguns carrers i places que permeten el trànsit, els carrers són estrets i tranquils, i compten amb una àmplia varietat d’edificis. La majoria dels edificis en el casc antic són cases particulars, algunes de les quals són museus i galeries obertes al públic. La catedral restaurada de La Seu és el monument turístic més important de la ciutat. Encara que es va començar a construir el 1229, no es va acabar fins el 1601, i el 1901, l’arquitecte Antoni Gaudí va realitzar un projecte de restauració. El Parc del Mar es troba enfront de la catedral. El casc antic també acull l’Ajuntament i el banys àrabs, un dels pocs vestigis que queden del passat àrab de la ciutat.

El futbol és l’esport més important de l’illa i la majoria d’aficionats són seguidors del Real Mallorca, l’estadi del qual es troba a Palma. A la ciutat també es celebren tornejos d’esports aquàtics i ciclisme.

En els últims anys, Palma ha atret gent cada cop més cosmopolita, molta de la qual compren una propietat a la ciutat en comptes d’altres zones de l’illa. Alguns, inclús, anomenen a Palma la “nova Barcelona”, encara que en una versió més petita. De fet, la ciutat està experimentant una transformació similar a la de la capital catalana. S’han creat nous hotels de disseny, botigues de moda, restaurats i bars, i l’obertura del Museu d’Art Es Baluard ha ajudat a consolidar la ciutat com a capital cultural.

Faci clic aquí per veure més propietats en venda a Palma

LFMA395 €1,200,000

Últimes novetats i anàlisis

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu