Proprietat Nova
MAD50987 2.100.000 € Pis en venda

Pis en excel·lents condicions de 4 dormitoris en venda a Recoletos, Madrid

  • Dormitoris 4
  • Cambres de bany 3

*Per desig exprés de la propietat, no es poden publicar fotos reals d'aquest immoble.*

El que heu de saber d'aquest pis

Es presenta aquesta increïble oportunitat, habitatge que podrà reformar al seu gust adaptant els seus 110m2 als gustos i necessitats. Tot això a poca distància a peu del parc del Retiro, a Madrid.

Podran obtenir 2 habitacions així com dos banys més saló, menjador i cuina.

Cada detall de lhabitatge podrà ser perfeccionat per elevar el nivell a la màxima expressió; donant l'oportunitat al seu propietari d'obtenir, sens dubte, el que serà un habitatge de luxe a la millor zona de Recoletos.

Poseu-vos en contacte per a més informació

Pis en venda

Recoletos, Madrid: Ubicació y localitzaciò de este pis en Recoletos, Madrid

Al barri de Recoletos hi ha edificis amb una gran importància, com la Biblioteca Nacional, el Museu Arqueològic Nacional o l'Església de Sant Manuel i Sant Benet. Cal destacar la seva proximitat al parc del Retiro i també és una important zona comercial d'articles de luxe, comptant a més amb alguns dels millors restaurants de la ciutat de Madrid.

El barri disposa de la línia 4 de metro, que dóna servei a l'eix del carrer Goya amb les parades de Colón, Serrano i Velázquez, així com de la línia 2, amb parada a Banco España y Retiro.

L'estació de Rodalies Madrid que dóna servei al barri és l'estació de Recoletos, amb connexió amb diverses línies, que està situada sota el passeig de Recoletos, al límit oest del barri.

Certificat d'eficiència energètica de aquest inmoble

Certificat d'eficiència energètica de aquest inmoble E

MAD50987 2.100.000 € Pis en venda

Immobles similars Ciutat de Madrid

No és exactament el que busca?

Vegeu propietats similars