MOR44995
500.000 €
Parcel·la en venda
MOR44995
500.000 €
Parcel·la en venda

Parcel·la en venda a La Moraleja, Madrid

Parcel·la en venda a Cogolludo

Característiques principals de la

  El que heu de saber d'aquesta parcel·la

  Lucas Fox International Proporties presenta aquesta parcel·la en un enclavament èpic a Guadalajara. Trobem un castell la construcció del qual es va iniciar al segle IX i compta amb finca annexa. Es tracta d'una possible inversió, amb l'opció de fer un desenvolupament cultural i/o turístic a un cost atractiu.
  Cal esmentar que hi ha subvencions de fons europeus i de la Junta de Castella de la Manxa de fins al 30% a fons perdut de la inversió que es faci per al projecte.

  El municipi de Cogolludo, Vila monumental de la Serra Nord de Guadalajara dins de Castella-la Manxa, compta amb nombrosos carrers, estrets i costeruts, que s'apinyen al voltant del petit turó de l'antic castell. A la plaça Major de Cogolludo hi ha el destacable palau dels Ducs de Medinaceli, un dels primers edificis del Renaixement Espanyol. Al palau Ducal se'l coneix com a Clau de la Serra, considerada avui dia Patrimoni de la Humanitat.

  L'auge turístic podrà ressaltar un índex més gran en poder realitzar una formidable millora de construcció turística, com el que es detalla per a la seva comercialització.

  La propietat consta de dues parcel·les contigües:

  Una finca urbana inscrita al Registre de la Propietat de Cogolludo No. 7143. En ella, està emplaçat el castell de Cogolludo. Té una superfície al voltant dels 1900 m2 i una edificabilitat de 1750 m2. És d'Ús Terciari.

  La segona és una finca rústica, polígon 7, parcel·la 950, inscrita al Registre de la Propietat de Cogolludo No. 7921. Té una superfície de 37.567 m² i s'hi ha requalificat una parcel·la amb edificabilitat de 9.564 m².

  Poseu-vos en contacte per a més informació.

  Parcel·la en venda
  MOR44995 Parcel·la en venda

  Extres

  Superfície: 39,467 m2. s'hi ha requalificat una parcel·la d'ús terciari propera al castell, amb una edificabilitat de 9,564 m2.

  Distribució de la parcel·la

  La propietat consta de 2 parcel·les contigües:

  1. Finca urbana inscrita al Registre de la Propietat de Cogolludo No. 7143.

  Hi està emplaçat el castell de Cogolludo. Té una superfície al voltant dels 1.900 m2 i una edificabilitat de 1.750 m2

  És d'Ús Terciari.

  2. Finca rústica, polígon 7, parcel·la 950, inscrita al Registre de la Propietat de Cogolludo No. 7921

  Té una Superfície de 37.567 m2 i s'hi ha requalificat una parcel·la amb edificabilitat de 9.564 m2

  La Moraleja, Madrid: Ubicació y localitzaciò de esta parcel·la en La Moraleja, Madrid

  El castell de Cogolludo es localitza al nord de la població de Cogolludo, a la seva zona més alta, servint de límit al nucli urbà. És a només 50 minuts de l'aeroport de Barajas Madrid.

  Als voltants, es disposen tot tipus de serveis, com ara parades d'autobús, estació de tren, comerços, restaurants, escoles i centres mèdics, entre d'altres.

  MOR44995
  500.000 €
  Parcel·la en venda

  Immobles similars La Moraleja

  No és exactament el que busca?

  Vegeu propietats similars

  Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

  Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu