Proprietat Nova
POZ41765
680.000 €
Parcel·la en venda
POZ41765
680.000 €
Parcel·la en venda

Parcel·la en excel·lents condicions en venda a Boadilla Monte, Madrid

  • Plànol 2.102m²
  • Dimensions del terreny 2.102m²

Si esteu pensant en construir la vostra casa ideal, us recomanem visitar la urbanització de la zona nord-oest més segura, a Villafranca del Castillo.

Característiques principals de la

  • Plànol 2.102m²

El que heu de saber d'aquesta parcel·la

Lucas Fox Properties presenta aquesta meravellosa parcel·la de 2012 m2 segons el cadastre i 2061 m2 segons el registre de la propietat. Es troba en una urbanització amb seguretat privada, dues entrades amb garites i cotxes que patrullen de forma permanent. És un barri molt consolidat, format per 643 parcel·les d'entre 1500 m2 i 2200 m2 .

La urbanització té tres línies d'autobús diürnes i una de nocturna.

A prop hi ha la universitat Camilo José Cela, el col·legi SEC El Castell, el col·legi Zola Villafranca, el club hípic, el centre cívic, una biblioteca, sales d'activitats, centres sanitaris, supermercats, restaurants, i diversos serveis que faran d'aquesta parcel·la casa ideal.

L´avantprojecte és sostenible, d´estil modern i amb acabats en formigó i fusta. Ofereix la millor orientació i s'integra visualment amb l'ambient. Aprofita el pendent per crear una segona planta on allotjar els més joves de la casa sense talar els arbres existents. Aquest fantàstic avantprojecte va ser realitzat per un estudi d'arquitectura internacional.

Es va fer un estudi topogràfic de la parcel·la que incloïa la ubicació dels arbres i es va elaborar un estudi de geotècnia complet.

Els serveis de què disposa la propietat són aigua potable del canal Isabel II, amb escomesa i mesurador instal·lat.

També hi ha aigua de reg, igualment amb escomesa, mancant pagar la taxa de connexió i la contractació del mesurador.

L'escomesa de gas propà s'ubica a la porta de la propietat, encara que el gas natural és molt a prop, per la qual cosa es pot utilitzar.

Per electricitat s'ha col·locat un armari; només faltaria obrir un expedient, sol·licitar la connexió de servei i demanar la llum d'obra.

No us ho penseu més i veniu a descobrir aquesta meravellosa parcel·la. Poseu-vos en contacte amb Lucas Fox per telèfon o correu electrònic per concertar una visita. Treballem els set dies de la setmana per adaptar-nos a totes les vostres necessitats.

També podeu visitar la seu de Lucas Fox a l'avinguda d'Europa, 38 (Pozuelo). D'aquesta manera, podrem analitzar els teus requisits amb més detall i ajudar-te a trobar la propietat o la inversió perfecta.

Parcel·la en venda
POZ41765 Parcel·la en venda

Distribució de la parcel·la

Grandària de la parcel·la: 2102 m 2 segons cadastre i 2061 m 2 segons registre de la propietat. Meravellosa parcel·la amb pendent per elaborar un projecte innovador i amb vistes immillorables.

Boadilla del Monte, Madrid: Ubicació y localitzaciò de esta parcel·la en Boadilla del Monte, Madrid

Aquest és l'enllaç amb informació detallada del barri:
https://villafrancadelcastillo.es/nuestra-urbanizacion/molt-prop-de-tot/

POZ41765
680.000 €
Parcel·la en venda

Immobles similars Boadilla del Monte

No és exactament el que busca?

Vegeu propietats similars

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu