MAT30096
3.880.000 €
Parcel·la En venda
8 imatges disponibles
MAT30096
3.880.000 €
Parcel·la En venda

Parcel·la en excel·lents condicions en venda a Mataro, Barcelona

  • Dimensions del terreny 4.236m²

Parcel·la amb capacitat per construir 50 pisos en venda al centre de Mataró.

Parcel·la en venda a Mataró, amb una densitat màxima per construir 50 habitatges. Es permet l'ocupació en planta subterrània per a ús d'aparcament, l'edificabilitat màxima serà de 4.236 m², amb sostre residencial màxim de 3.936 m² i sostre terciari en planta baixa de 300 m².

Així mateix, l'edificabilitat màxima de la parcel·la segons els plànols d'ordenació O.3a és: sostre principal de 3.479 m² i sostre complementari de 757 m².

Les condicions d'ús seran: casa unifamiliar, plurifamiliar, rural, hoteler, comerç petit, mitjà i gran. A més, es podrà dedicar a la restauració o com recreatiu, magatzems, indústria I, II, III, assistencial, sanitari, sociocultural, esportiu i administratiu. Finalment, es pot dedicar com estacionament i aparcament, agrícola, pecuari i forestal, entre altres usos.

Característiques

  • Llum natural
  • Superfície construïda 4.236m²

Ubicació

Aquesta parcel·la es situa en el centre neuràlgic de l'Maresme, a Mataró. Té una ubicació sense igual, la xarxa de carreteres permet l'accés als llocs d'interès de la forma més eficient. La C-32 ens porta fins a la ciutat de Barcelona en només 30 minuts, mentre que en direcció oposada, en 50 minuts arribem les meravelloses platges de la Costa Brava.

Es tracta d'una població molt còmoda per viure, tant per la seva magnífica xarxa de transport i carretera com per oferir col·legis i centres d'educació secundària de tota índole, així com la Universitat TecnoCampus.

Disposa d'un important hospital general i diversos centres mèdics, així com museus, centres comercials i diferents punts d'interès turístic.

Així mateix, Mataró representa una destinació cultural ja que el seu casc antic alberga edificis de l'important arquitecte Josep Puig i Cadafalch, que són una obra d'art en si mateixos.

MAT30096
3.880.000 €
Parcel·la En venda

Immobles similars El Maresme

No és exactament el que busca?

Vegeu propietats similars

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu