MAT30812
1.260.000 €
Casa / Vil·la En venda
14 imatges disponibles
MAT30812
1.260.000 €
Casa / Vil·la En venda

casa / vil·la de 7 dormitoris amb 54,000m² de jardí en venda a Mataro, Barcelona

  • Dormitoris 7
  • Cambres de bany 3
  • Dimensions 826m²
  • Dimensions del terreny 54.684m²
  • Jardí 54.000m²

Masia catalogada en venda a Mataró, Barcelona.

Lucas Fox presenta aquesta masia catalogada amb diverses edificacions en venda a Mataró.

L'edificació principal és una masia de segle XVIII amb una coberta de teula àrab a quatre aigües. Compta amb una façana asimètrica amb murs de 0,6 metres amb totes les obertures de portes i finestres emmarcades en pedra natural, amb balcons de pedra i ferro forjat en la primera planta i un portal rectangular d'accés principal a la planta baixa. A la segona planta o Golfes ha un rellotge de sol esgrafiat a la façana sud. La coberta disposa d'un aler monumental de cinc fileres de teules esglaonades.

La segona edificació és una masia de segle XV que disposa d'un portal d'arc adovellat i dos balcons al primer pis a la façana sud. La coberta és de teula àrab a dues aigües.

Adossada a aquesta masia antiga se situa una capella d'estil barroc en una sola nau voltada, amb un portal de pedra amb un arc de mig punt.

A uns 40 metres de l'edificació principal, es troba una nau d'explotació agrícola de segle XX amb pilars i fonamentació de formigó armat, biguetes prefabricades, murs de tancament de maó ceràmic i panells prefabricats de formigó. La coberta és de plaques de gran ona de fibrociment.

Totes les edificacions descrites es troben molt danyades tant per les obres de l'autopista A-32 i de la variant N-II, com per la manca de manteniment de les masies, així com el saqueig de la nau agrícola per la falta d'activitat.

Poseu-vos en contacte per més informació.

Distribució

masia principal

planta soterrani
  • caves
planta principal
primera planta
segona planta

masia secundària

capella

nau agrícola

  • cobert tancat
  • Rafal obert a l'50%
  • caseta guarda

Ubicació

Aquesta masia se situa en el centre neuràlgic de l'Maresme, a la localitat de Mataró. Aquesta té una ubicació sense igual, la xarxa de carreteres permet l'accés als llocs d'interès de la forma més eficient. La C-32 ens porta fins a la ciutat de Barcelona en només 30 minuts, mentre que en direcció oposada, en 50 minuts arribem les meravelloses platges de la Costa Brava.

Es tracta d'una població molt còmoda per viure, tant per la seva magnífica xarxa de transport i carretera com per oferir col·legis i centres d'educació secundària de tota índole, així com la Universitat TecnoCampus.

Disposa d'un important hospital general i centres mèdics, així com de museus, centres comercials i diferents punts d'interès turístic.

Així mateix, Mataró ofereix gran llocs d'interès cultural com el seu casc antic amb edificis de l'important arquitecte Josep Puig i Cadafalch que són una obra d'art en si mateixos.

MAT30812
1.260.000 €
Casa / Vil·la En venda

Immobles similars El Maresme

No és exactament el que busca?

Vegeu propietats similars

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu